NEOBIČNA NEZGODA

VIDEO: 'MOZAK IMA SAMO ZA JEDNU STVAR' Snimka smotanog vozača sa zagrebačkim registracijama postala neviđeni hit, cijeli svijet mu se smije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.01.2018. u 12:44

Screenshot / Instagram

 

Stranica na Instagramu Safety First, koja ima više od 150 tisuća obožavatelja, donosi najšokantnije snimke prometnih nesreća i drugih nezgoda koje nemaju tragičan završetak. Radi se najčešće o glupim i nepromišljenim ljudskim potezima kojima ne preostaje ništa drugo nego nasmijati se.

Tako se među brojnim objavama posljednjeg dana 2017. godine našao i jedan video snimljen u Hrvatskoj. Vozač u automobilu zagrebačkih registracija parkira kraj ceste i ostavlja automobil upaljen, očito s namjerom da nešto brzo obavi. No, čini se da je zaboravio povući ručnu kočnicu pa se tako našao na ovoj stranici.

Snimka je doduše stara nekoliko godina, no sad je postala viralna. Stotine tisuća ljudi pogledalo je snimku, no uglavnom se slažu u komentarima: ‘Ono kad nisi naučio osnove na vozačkom ispitu’, ‘Magija!’ i ‘Mozak ima samo za jednu stvar - pričanje na mobitel’. Bilo je i onih kojii su ga sažaljevali jer se greška i zaboravnost može dogoditi svakome.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo