VIRALNI HIT

VIDEO: OTAC NATJERAO SINA (10) DA PO KIŠI TRČI U ŠKOLU Milijuni se slažu s nepopustljivim tatom: 'Naučite djecu, budite im roditelji, ne prijatelji'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.03.2018. u 15:09

Screenshot / Facebook

 

Jedan je otac iz Virginije stekao nevjerojatnu popularnost, i to zato što je odlučio disciplinirati sina i podijeliti to sa svijetom. Na Facebooku je uživo prenosio 10-godišnjeg sina koji s kapuljačom na glavi i torbom na leđima po kiši trči u školu dok on za njim vozi i objašnjava što se događa.

Naime, Bryan Thornhill bio je silno razočaran kad je čuo da mu je sin maltretirao i bio nasilan prema drugoj djeci u školskom autobusu zbog čega je dobio zabranu tri dana vožnje školskim prijevoznim sredstvom.

‘Pozdrav svima, dobro došli na lekciju ‘bolje ti je slušati tatu 2018.’ Moj sin je napravio takve probleme u školskom autobusu da su mu na tri dana zabranili ulazak jer bio nasilan i agresivan, maltretirao je drugu djecu, a to ne podnosim, to ne toleriram. Zato sad mora trčati u školu. Udaljeni smo oko kilometar i pol od škole pa će saznati što znači trčati tjedan dana’, rekao je na početku videa.

Premda se ovdje radi o kazni, Thornhill se itekako našalio sa situacijom: ‘Dobra vijest je što mu trčanje dosta dobro ide. Jučer je bio prilično grub prema Michelle ujutro pa danas, unatoč kiši, ipak trči. Samo sam vam htio pokazati što se događa i nasmijati vas.’

 

Čini se da je metoda upalila jer se Bryan kasnije javio, rekao da se sinovo ponašanje značajno promijenilo i da ga je nastavnik taj tjedan pohvalio.

Također, bio je iznenađen kako je popularan video postao. Očekivao je da će se podijeliti među njegovim prijateljima i eventualno unutar liokalne zajednice, no svjetsku slavu i milijune pregleda i reakcija nije očekivao. Većina ljudi podržala je i pohvalila njegovu disciplinsku mjeru, tek manji dio roditelja nije se složio s njim. Thornhill smatra da će sin ovako naučiti više cijeniti prijevoz koji ima do škole.

‘Naučite svoju djecu. Nemojte im biti prijatelji, budite im roditelji! To djeci treba’, rekao je na kraju videa.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo