ODBIJENICA IZ RUSANOVE

NIŠTA OD ODGODE DERBIJA HAJDUK - RIJEKA! Klubovi odbili zahtjev Splićana

Kao razlog čelnici Bijelih su naveli radove na stadionu vezane za koncert Rogera Watersa koji će biti održan u utorak, ali ostali klubovi nisu imali razumijevanja za njiih
Zadar, 130713.Stadion Stanovi. 1. kolo MaxTV Prve lige izmedju NK Zadar i NK Hajduk.Na fotografiji: Torcida.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX

Na Poljudu je tijekom petka bila aktualna ideja o odgodi utakmice Hajduka i Rijeke (nedjelja 19 sati). Razlog je bio to što je na Poljudu već počelo postavljanje pozornice za veliki koncert Rogera Watersa koji je na rasporedu u utorak 23. srpnja.

I to je prilično poremetilo hajdukovce, kao i loš teren koji je ostao nakon trodnevnog Ultra Europe glazbenog festivala. Odgoda se spominjala, Hajduk je s takvim prijedlogom išao prema Rijeci, no na kraju je većina prvoligaških klubova bila protiv odgađanja utakmice.

Bijele su odbili Dinamo, Lokomotiva, Rijeka, Hrvatski dragovoljac i Istra 1961, a za odgodu im je trebala potpora šest klubova.

Hajduku je Rijeka važna, i zbog bodova, atmosfere i inkasa jer to je zapravo prva prava domaćinska utakmica u ovoj sezoni. Prva utakmica s gledateljima. Očekuje ih se barem 15.000 pa i više.

Za momčad je to prilika da se iskupi svojim navijačima. To će biti veliki izazov jer Rijeka se zahuktala. - Protiv Rijeke će biti druga priča. Očekujem pravi derbi. Publika će biti tu, pravi ambijent pa neka pobijedi bolji - najavio je Tudor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 09:27