Hrvatska prirodna kozmetika

U ovaj veganski biljni maslac ćete se zaljubiti, i mi smo...

Posljednjih nekoliko godina sve je veći broj osviještenih ljudi, kupaca i korisnika kozmetičkih proizvoda koji traže baš one koji nisu testirani na životinjama, kozmetičke proizvode koje mogu koristiti i vegani. Dobra vijest je da imamo domaćeg proizvođača koji obećava...

Jednako kao što smo postali sve izbirljiviji kada je hrana u pitanju, tako smo postali izbirljivi i u odabiru kozmetike kojom želimo njegovati svoju kožu. Pogotovo ukoliko je ona osjetljiva, suha i oštećena te žudi za ispravnom njegom. Otkako smo otkrili Azenu, malu obiteljsku tvornicu hrvatske prirodne kozmetike, moramo priznati kako sve češće posežemo za njihovim proizvodima, a posljednji u nizu naprosto nas je oduševio...

Riječ je o Azeninom Biljnom maslacu za tijelo sa lavandom i komoračem. Azenina nova vegan formula sa brzo upijajućom bazom nevena, gaveza i voska uljane repice pruža koži zdravi, svilenkast sjaj i elastičnost te podiže njezin prirodni imunitet. Lavanda i komorač potiču cirkulaciju, a njihova aromaterapeutska svojstva opuštaju.

100% prirodni, certificirani sastojci u ovom ručno rađenom maslacu za tijelo pružaju osjećaj privatnog spa tretmana svaki dan.

A u povodu nadolazećih blagdana, tu su i biljni setovi, koji dolaze u dvije različite verzije te nude svakodnevne spa tretmane u toplini doma, te su idealan poklon kojim možete darovati dragu osobu.

AZENA Ljubičasti set nudi dva proizvoda: Biljni piling za tijelo i Veganski biljni maslac.

AZENA Plavi set snagom biljaka kao što su metvica, tangerina, neven, gavez i lavanda nudi širok spektar benefita za kožu. Ovaj set sadrži Biljnu mast, Biljni balzam poslije brijanja ili depilacije te Azena sapun - sve ručno rađene proizvode od 100% prirodnih sastojaka.

Jeste li znali?

Azena biljna mast koja se nalazi u setu Azenin je bestseller i na tržištu je već dulje od 35 godina.


Informacije o dostupnosti AZENA proizvoda nalaze se na web stranici www.azena.hr

Linker
23. travanj 2024 14:19