Marijana Biondić, direktorica TZ Grada Crikvenice i Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, FOTO: MARINO KLEMENT
CIHT 2023

Konferencija koja postavlja nove trendove u zdravstvenom turizmu

U Crikvenici 26. i 27. listopada 11. Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT)

Svjetski stručnjaci iz zdravstvenog turizma okupit će se na 11. Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) koja će se 26. i 27. listopada, u organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, održati u Hotelu Miramare u Crikvenici.

Koji su potencijali daljnjeg razvoja zdravstvenog turizma Kvarnera, ali i cijele Hrvatske, na koji način umjetna inteligencija može unaprijediti poslovanje u domeni zdravstvenog turizma, zašto je šumska kupka sve popularnija u sklopu zdravstvene turističke ponude, samo su neke od brojnih tema ovogodišnjeg CIHT-a.

Više od 200 domaćih i inozemnih sudionika

Svoja iskustva i znanja podijelit će čak 15 predavača iz 7 različitih zemalja. CIHT objedinjava zdravlje, turizam, marketing i znanje, a iz godine u godinu raste kvantitativno i kvalitativno. Važnost je prepoznata i od strane dvaju ministarstava - Ministarstva turizma i sporta te Ministarstva zdravstva. Oni je podržavaju dugi niz godina, a ove joj godine potvrđuju status najznačajnije konferencije toga tipa u Republici Hrvatskoj s internacionalnim karakterom. Riječ je o konferenciji koju nitko iz zdravstva, medicine i turizma ne propušta. Ove godine očekuje se više od 200 domaćih i inozemnih sudionika.

Prijave za konferenciju su u tijeku. Registracija je obavezna. Kotizacija za sudjelovanje na lokaciji iznosi 200,00 EUR, a besplatno sudjelovanje je moguće online putem. Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama konferencije.

Linker
29. travanj 2024 17:14