Što s ostacima nakon Uskrsa? Sigurno vam je u hladnjaku ostao koji “pušlek” tikvica, vezica mladog luka, a sretnicima i komadić šunke ili pečenja od ponedjeljka. Oni lukaviji, koji su se unaprijed pripremili na to da će nakon najvećeg nam blagdana pripremati ukusna jela od ostataka, već su prethodno skuhali i (prirodnim bojama) obojili koje jaje više. Pametno, jer od tvrdo kuhanih jaja daju se napraviti zaista maštovita jela. Za one koji su se opskrbili “materijalom”, ali nedostajem im poneka zanimljiva ideja, donosimo ih šest. Za svakoga ponešto; salate za one koji misle da je vrijeme za nešto laganije obroke, a složenci i mesna jela za one koji hrabro nastavljaju dalje.
DOBRE IDEJE
ŠUNKA I PISANICE NA MENIJU SU I NAKON USKRSA: Od uskrsne gozbe preostalo je namirnica za još neka fina jela!
Najljepši doručak u godini svi želimo još malo produljiti i već unaprijed znamo da će nam ostati jaja, šunke, mladoga luka...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?