JUTARNJI, ARENA I PORSCHE

VELIKA USKRŠNJA NAGRADNA IGRA: Ostvari kupnju u Arena Centru i osvoji SEAT ARONU!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 22.03.2018. u 11:54

 

Arena Centar, mjesto odličnog šopinga i vrhunske zabave, kontinuirano nagrađuje svoje kupce i tijekom Uskrsa, jednako kao i Jutarnji list svoje čitatelje. Ovoga puta, organizirali smo zajedničku nagradnu igru u suradnji s Porsche Inter Autom u kojoj čitatelje, odnosno kupce, nagrađujemo vrijednom nagradom – automobilom Seat Arona!

Nova SEAT Arona gradski je SUV koji je stvoren za hrabre. Za one koji rado prate vlastiti put. Opremljena elementima koji se mogu individualno oblikovati, SEAT Arona uspijeva spojiti okretan gradski automobil sa stilom SUV modela. Tu je, spremna za akciju. Jeste li i vi spremni?

***

Nagradna igra je završila. Dobitnica je Maja Vuksan iz Zagreba.

***

Kako sudjelujete?

Svaki kupac koji u razdoblju od 23. ožujka do 31. ožujka 2018. u Arena Centru ostvari potrošnju u minimalnom iznosu od 100 kuna potencijalni je dobitnik ove atraktivne nagrade. Potrebno je još samo ispuniti prijavnicu. Ekskluzivno pronađite prijavnicu u Jutarnjem listu u periodu od 23. ožujka do 25. ožujka 2018., a u periodu od 25. ožujka do 31. ožujka 2018. u Arena Centru kod naših hostesa.

 

 

Sudjelovati u nagradnoj igri mogu svi oni koji u razdoblju od  23. ožujka do 31. ožujka 2018. ostvare minimalnu potrošnju od 100 kuna u svim trgovinama, kafićima, kinu ili drugim postojećim objektima u Arena Centru. Potrebno je popuniti prijavnicu koju ćemo objavljivati u Jutarnjem listu svaki dan od 23. ožujka do 25. ožujka 2018., dok ćete je u Arena Centra pronaći sve do 31. 3. u 11 sati. Popunjena prijavnica (osobni podaci i broj računa iz trgovine) ubacuje se u predviđenu kutiju koja će, tijekom trajanja nagradne igre, biti izložena u Centru uz samu nagradu - automobil Seat Aronu. Javno izvlačenje dobitnika održat će se 31. 3. 2018. u Arena Centru točno u podne.

Ukoliko ste propustili ispuniti prijavnicu u samoj Areni, prijavu možete podnijeti i online putem na LINKU.

Svi sudionici nagradne igre detaljno se mogu informirati o načinu sudjelovanja na portalu Jutarnji.hr gdje su objavljena Pravila nagradne igre.

 

Doživite najbolji šoping i zabavu

Arena Centar je najmoderniji trgovački centar u Hrvatskoj, gdje se, osim kupovine u brojnim trgovinama, nudi i jedinstvena zabava i mnoštvo sadržaja za sve uzraste. U Centru je smješteno više od 200 dućana svih profila, dva najveća svjetska maloprodajna lanca kao i luksuzne trgovine najznačajnijih modnih brendova. Arena Centar nudi 10 multiplex kinodvorana, IMAX kino, Game World Casino i dječju igraonicu. Nakon obavljene kupovine, možete se opustiti u ugodnim prostorima brojnih kafića ili uživati u gastronomskim delicijama domaće, azijske, orijentalne ili mediteranske kuhinje. Najsuvremeniji šoping centar u Hrvatskoj također nudi besplatno parkiranje, a udaljen je samo 10 minuta vožnje od centra Zagreba.