NOVO IZ INGOLSTADTA

Crossoverski Audi A1 Citycarver preimenovan u A1 Allstreet, ostali modeli također osvježeni

Ovo je 1. put da Audi koristi Allstreet natpisnu pločicu, ali vjerojatno ne i posljednji, jer je na putu crossoverski Audi A3

Audi A1 Allstreet

 Audi

Audi je najavio niz ažuriranja za modele A1, A4 Allroad quattro, Q7 i Q8. Točnije, A1 Citycarver sada je preimenovan u Allstreet, A4 Allroad quatro dobiva opcijski Black Optics Pro paket, dok Q7 i Q8 dobivaju nove opcije boja.

image

Audi A1 Allstreet

Audi

Počevši od A1 Citycarver, crossovera koji napreduje u Europi unatoč tome što je ukinut u Velikoj Britaniji zbog nikakve prodaje.

Jedina razlika u odnosu na prethodnu modelnu godinu je novo ime - A1 Allstreet. Podignuti gradski Audi zadržava istu opremu i opcije motora. Cijene također ostaju iste, pri čemu početni model košta 23.200 eura (174.500 kuna) u Njemačkoj.

image

Audi A1 Allstreet

Audi

Ovo je prvi put da Audi koristi Allstreet natpisnu pločicu, ali vjerojatno ne i posljednji. Kao što je dokazano iz špijunskih fotografija, na putu je crossover varijanta Audija A3, koja bi se također mogla zvati Allstreet, što će ga razlikovati od terenski sposobnijih A4 i A6 Allroad Quattro modela.

image

Audi A4 Allroad Quattro Black Optics Pro Package

Audi

Prelazeći na A4 Allroad quattro, on dobiva novi opcijski Black Optics Pro paket dostupan za 775 eura (5829 kuna), koji uključuje sjajno crne naglaske po cijeloj karoseriji, poput prednje rešetke, usisnika zraka, okvira vjetrobranskog stakla, poklopaca ogledala, krovnih nosača, difuzora, obloga vrata prtljažnika, Audijevih amblema i natpisa A4 Allroad. branici su sada dostupni u Manhattan Grey Metallic umjesto standardne Matte Structure Gray, dok su vanjske nijanse Chronos Grey i Distinct Green dodane paleti boja.

image

Audi A4 Allroad Quattro Black Optics Pro Package

Audi

Audi nije zanemario svoje velike terence Q7 i Q8. Oba modela mogu se naručiti u tri nove boje karoserije - Satellite Silver (zamjenjuje Florett Silver), Waitomo Blue (zamjenjuje Galaxy Blue) i Tamarind Brown (zamjenjuje Barrique Brown). U unutrašnjosti su sada standardno opremljeni kontrastnim šavovima na ploči s instrumentima i imaju ažurirane elemente interijera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 07:46