SNIMALI UTRKU

James May hospitaliziran nakon što je Mitsubishijem Evom udario u zid brzinom od 120 km/h

Britanski The Sun objavio je da je James May sudjelovao u stravičnoj nesreći tijekom jedne od vratolomija za nadolazeću sezonu

Mitsubishi Lancer Evolution VIII

 YouTube Screenshot

The Grand Tour počeo je snimati petu sezonu ranije ove godine. I dok nas čeka još jedan niz ludih vratolomija Jeremyja Clarksona, Jamesa Maya i Richarda Hammonda, čini se da se dogodio incident koji se taji otkako je trio počeo snimati.

Britanski The Sun objavio je da je James May sudjelovao u stravičnoj nesreći tijekom jedne od vratolomija za nadolazeću sezonu. Prema izvješću, trio je snimao u napuštenoj američkoj bazi Olavsvern u blizini grada Tromsø u Norveškoj. Snimali su opasnu utrku ubrzanja unutar tunela.

U izvješću se navodi da je do nesreće došlo zbog svjetla u tunelu koja su se palila samo dok su automobili jurili, što je vozačima ostavljalo malo vremena za reakciju. Nažalost, "Captain Slow" je kasno zakočio svojim Mitsubishijem Lancerom Evolutionom osme generacije i udario u zid brzinom od 120 km/h.

May je u nesreći slomio rebro, a izvor je rekao da je voditelj Grand Toura također snažno udario glavom. Morao je na skeniranje mozga prije nego što je izašao iz bolnice. U objavi Grand Tour Nationa, korisnik Reddita u/Jakobkonr potvrdio je da je prije pet mjeseci upoznao Clarksona i Hammonda na benzinskoj postaji u Norveškoj. Dodao je da May nije bio tamo jer je slupao Evo dok je bio u Tromsøu.

image

Jeremy Clarkson i Richard Hammond s obožavateljem na benzinskoj postaji u Norveškoj

Reddit Screenshot

U daljnjim izvješćima stoji da je May dobro i da se ponovno pridružio glumačkoj ekipi. Čini se da će nadolazeća sezona Grand Toura bivše voditelje Top Geara uputiti u avanturu Arktičkog kruga. Trojac je vozio Audi RS4, Subaru Imprezu WRX i Mitsubishi Lancer Evolution VIII.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:33