AKTUALNO

Lamborghini ‘se baca‘ u građevinu: Kompleks Tierra Viva sastojat će se od 53 vile u Španjolskoj

Poznat kao Tierra Viva (Živa Zemlja), kompleks je prvi Lamborghinijev rezidencijalni projekt u Europi i sastoji se od 53 vile

Lamborghini Tierra Viva vile

 Lamborghini

Ako je hotelski apartman s temom Porschea prejeftin za vaše potrebe odmora, ne tražite dalje jer su Lamborghini i DarGlobal udružili snage za projekt luksuznih vila u Španjolskoj.

Poznat kao Tierra Viva (Živa Zemlja), kompleks je prvi Lamborghinijev rezidencijalni projekt u Europi i sastoji se od 53 vile "inspirirane kultnim dizajnom super sportskih automobila".

image

Lamborghini Tierra Viva vile

Lamborghini

Postoje tri različite vrste vila koje se zovu Diamante (6 spavaćih soba), Zafiro (5 spavaćih soba) i Esmeralda (4 spavaće sobe). Iako svaki ima nešto drugačiji dizajn, svi će imati "izravan pristup Lamborghinijevog dizajna, panoramske bazene, više terasa i rascvjetane vrtove".

Renderi izgledaju fantastično jer vile imaju minimalistički i vrhunski dizajn. Proizvođač automobila također je napomenuo da će biti "postavljeni na različitim visinama" kako bi svim stanovnicima pružili "panoramski pogled na Sredozemno more".

image

Lamborghini Tierra Viva vile

Lamborghini

U unutrašnjosti, interijeri će biti "ukrašeni vrhunskim završnim obradama inspiriranim stilom Automobili Lamborghini." To je prilično nejasno, ali DarGlobal je rekao da će kupci pronaći ulaštene mramorne podove i finu kožu. Vidimo i minimalističku kuhinju s velikim otokom. Otvoreni tlocrt omogućit će jednostavnu zabavu, dok spavaće sobe nude ‘lebdeće‘ krevete i svjetla koja se spuštaju sa stropa.

image

Lamborghini Tierra Viva vile

Lamborghini

Kompleks Tierra Viva bit će smješten u Benahavisu, koji je udaljen kratkom vožnjom od Marbelle. Proizvođač automobila kaže da "strateška lokacija nudi stanovnicima jednostavan pristup raznim točkama interesa, uključujući plažu, Puerto Banús, Marbella Club Golden Mile i marinu Marbella".

Ovo nije prvi put da Lamborghini radi na projektu luksuzne vile, a izvršni direktor Stephan Winkelmann izjavio je: "DarGlobalovo iskustvo u stvaranju luksuznih nekretnina u kombinaciji s Lamborghinijevom filozofijom dizajna dovelo je do ovog zapanjujućeg postignuća".

image

Lamborghini Tierra Viva vile

Lamborghini

DarGlobal kaže da je projekt "u razvoju" i da je predviđen za dovršetak 2027. Nema informacija o tome koliko će vile koštati, ali projekt se procjenjuje na približno 282 milijuna eura".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:46