luksuz i performanse

Može li dekadentnije? Superluksuzni Mansory Mercedes-AMG S63 E do 100 km/h stiže za 2,8 sekundi!

Izaziva strahopoštovanje, Ferrari i Lamborghini: impresivna maksimalna brzina ovog čudovišta iznosi 320 km/h

Mansory Mercedes-AMG S63 E

 Mansory

Mansory, poznat po svojim ekstravagantnim modifikacijama luksuznih automobila, predstavlja svoje najnovije remek-djelo – "bijesni“ Mercedes-AMG S63 E Performance. Ovaj plug-in hibrid AMG S-klase ne samo da ruši rekorde ubrzanja, već i izaziva Lamborghinije i Ferrarije na stazi.

Ovaj modificirani plug-in hibrid AMG S-klase (4.0-litreni V8 biturbo potpomognut elektromotorom koja se napaja iz baterije) impresivno ubrzava od 0 do 100 km/h za svega 2,8 sekundi (serijski 3,3 s), čime postavlja nove standarde u kategoriji super limuzina i na ogled uzima superautomobile. Također impresivno: maksimalna brzina ovog čudovišta iznosi 320 km/h.

image

Mansory Mercedes-AMG S63 E

Mansory

Mansoryjeva stručnost u prilagodbi vrhunskih automobila, posebno Mercedesove S-klase, dosegla je novu razinu s elektrificiranim Mercedes-AMG S63 E Performance.

Ovaj model ističe se zahvaljujući jedinstvenom bodykitu, uključujući redizajniranu rešetku, poklopac motora od ugljičnih vlakana, prilagođena dnevna svjetla i proširenja branika. Mansory ističe da ove izmjene ne samo da dodaju na estetici, već i povećavaju downforce, čineći ovaj automobil sposobnim za impresivne performanse na stazi.

image

Mansory Mercedes-AMG S63 E

Mansory

Dodatno stop svjetlo u stilu F1 i sportski auspusi dodatno naglašavaju sportski duh ovog luksuznog čudovišta. Kada je riječ o unutrašnjosti, kabina ovog Mansoryjevog remek-djela ponovno je presvučena visokokvalitetnom kožom, pružajući luksuzan dojam. Aluminijske papučice, karbonski umetci i markirane podne prostirke dodatno podižu razinu luksuza unutar vozila.

Ono što čini ovaj automobil još impresivnijim je činjenica da je Mansory uspio povećati već brutalne performanse tvorničkog modela. Originalni PHEV pogonski sklop pruža 791 KS i 1430 Nm okretnog momenta, no Mansory je svojim tretmanom uspio podići te brojke na nevjerojatnih 868 KS i 1490 Nm.

image

Mansory Mercedes-AMG S63 E

Mansory

S ovim poboljšanjima, Mercedes-AMG S63 E Performance sada postaje ne samo luksuzna poslastica već i brži i snažniji od mnogih superautomobila na tržištu. Po početnoj cijeni od 208.393 eura, ovaj automobil već spada u visoki luksuz, a s dodatnim Mansory modifikacijama, sigurno će privući pažnju ljubitelja performansi i luksuza. Pripremite se za vožnju koja će vas ostaviti bez daha jer Mansory ne poznaje kompromise.

image

Mansory Mercedes-AMG S63 E

Mansory
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:05