podrška LGBTQ+

Nakon Porschea i Bentley se pridružio Povorci ponosa i to s Continentalom GTC s temom duge

Prestižni skupocjeni kabriolet je sudjelovao na ovogodišnjem Manchester Prideu "odjeven" u dugine boje

Bentley na Prideu

 Bentley

Bentley je stvorio jedinstveni Continental GTC koji je sudjelovao u Manchester Prideu 2023. u Ujedinjenom Kraljevstvu kao podrška Bentley LGBTQ+ zaposlenika.

image

Bentley na Prideu

Bentley

Continental GTC iz kolekcije Heritage bio je umotan u posebnu foliju koju je napisao Bentleyjev dizajner Rich Morris. Folija s temom duge prikazuje svih šest boja zastave Pridea, izražavajući stalnu podršku proizvođača automobila LGBTQ+ zajednici. Pruge koje se presijecaju stvaraju dijamantni uzorak – sličan karakterističnim uzorcima koji se nalaze u interijerima Bentley modela. Nadalje, vozilo ima #Bepride naljepnice na vratima i #BelongingAtBentley natpis na vratima prtljažnika.

image

Bentley na Prideu

Bentley

Nadalje, Bentley Continental GTC kombinira crvenu presvlaku interijera s bijelom vanjštinom koja je služila kao osnova za šareni izgled. Rich Morris, CGI umjetnik i dizajner u Bentleyu rekao je da je njegov cilj bio da "svatko tko vidi Continental GTC, bez obzira na njihovo znanje o LGBTQ+ zajednici" "odmah shvati što taj automobil predstavlja".

Luksuzni kabriolet pridružio se ovogodišnjoj povorci sa skupinom od 75 LGBTQ+ zaposlenika Bentleya, njihovim partnerima i prijateljima koji su povezani s Bentley mrežom. Sudionici se mogu vidjeti u markiranim šarenim košuljama koje odgovaraju njihovim ruksacima i zastavama.

image

Bentley na Prideu

Bentley

Sa sličnim akcijama, proizvođač prestižnih automobila sa sjedištem u Creweu nada se "stvoriti kulturu u kojoj se svi zaposlenici osjećaju ugodno donoseći svoje istinsko, autentično "ja" na radno mjesto".

Manchester Pride jedan je od najvećih događaja te vrste u Ujedinjenom Kraljevstvu, kojim se slavi napredak postignut u smislu "solidarnosti i zagovaranja LGBTQ+ prava", dok se nastavlja s podizanjem svijesti protiv diskriminacije. Osim Bentleya, drugi proizvođači automobila koji aktivno podržavaju LGBTQ+ zajednicu uključuju Porsche, Ford i Škodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:02