Glup plan

Opljačkali trgovinu i pobjegli Teslom Model X: Uhićeni su nedaleko na punjaču jer su ostali bez struje

Policija je u električnom automobilu pronašla ukradene igraće konzole, ali prilikom pretrage i nekoliko pištolja te 0,9 kg marihuane

Tesla Model X, ilustracija

 Tesla

Tesla Model X zapravo je odličan automobil za kriminalne aktivnosti. Raspored sa šest sjedala znači da ima dovoljno mjesta za veliku posadu ili tonu tereta, upravljanje je sigurno i ima odlične performanse zahvaljujući dvomotornom pogonu, a ne moramo ni pisati da je tih.

Čak i serijski Model X ubrzava od 0 do 100 za manje od 3,8 sekundi, dok Plaid od 1034 KS može to odraditi za 2,5 sekunde.

image

Pronađeno u Tesli Model X

Twitter Screenshot

Osim toga, Model X je dovoljno anoniman da se lako uklopi u promet zahvaljujući Teslinom stilu i škrtim opcijama boja. Sve što morate zapamtiti učiniti je napuniti ga. Ovdje se plan dvojice lopova iz Georgije iz SAD-a izjalovio.

image

Pronađeno u Tesli Model X

Twitter Screenshot

Policajci iz grada Buforda odgovorili su na prijavu da je ukradeno nekoliko igraćih konzola u trgovini, a svjedoci su im rekli da su lopovi žurno pobjegli u Tesli. Ta je informacija potom poslana drugim policijskim patrolama u okolici, od kojih je jedna otkrila dvojac na punjaču nedaleko od trgovine u kojoj se dogodila pljačka.

image

Pronađeno u Tesli Model X

Twitter Screenshot

Policija je u električnom automobilu pronašla ukradene igraće konzole, ali prilikom pretrage automobila pronašla je i nekoliko pištolja te 0,9 kg marihuane.

Lopovi su uhićeni i optuženi za više kaznenih djela i vjerojatno će dobiti besplatan boravak u jednom hotelu u Georgiji gdje svi gosti nose narančaste kombinezone, što bi obojici trebalo dati dovoljno vremena da napune baterije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:33