AUTOKLUB.HR

ŠTO STE NAJVIŠE ČITALI OVE GODINE? Od rabljenih iz Njemačke i iz rent-a-cara do Kristine Mandarine, ovo je top 10 najpopularnijih članaka u 2019.!

 
 Profimedia, Reuters, Zvonimir Jurčić

Još uvijek tekuća 2019. godina je na izmaku, a nova 2020. tek što nije stigla. Svakako je to dobra prilika da se prisjetimo 10 najpopularnijih članaka na autoklub.hr koje ste najviše "otvarali" prema podacima Google Analyticsa.

Kako prethodnih godina, a tako i ove na izmaku, najčitaniji sadržaj na našem portalu je bio očekivano onaj koji se tiče vozača i prometa, poput savjeta kod unosa rabljenih automobila iz Njemačke, pomoći pri kupovini polovnjaka, kupovina godišnjaka iz rent-a-cara kao i servisne teme poput objašnjenja nekih najčešćih i praktičnih stvari.

Tako je drugi najčitaniji članak koji je napisao kolega Saša Jadrijević Tomas iz Slobodne Dalmacije, a izradio je kompletan vodič za kupnju rabljenih iz zemalja EU s podrobnim opisom postupka, izračuna ušteda, te iskustvima domaćih ljudi koji su kupili rabljeni automobil u Njemačkoj.

Treći najčitaniji članak bila je zanimljiva priča o groblju tisuća skupih BMW-a koji trunu na livadi jer su bili potopljeni na putu za Kanadu, dok se na 4. mjestu našao članak o godišnjacima iz domaćih rent-a-cara koji se prodaju ispod cijene.

Kako je mlada aktivistica Greta Thunberg bivala sve popularnijom od svog nastupa ispred UN-a, tako je negativna reakcija i komentar na njen lik i rad od strane Jeremyja Clarksona pukao kao bomba, te se članak o tome našao na 5. mjestu po čitanosti.

U top 10 se našao i članak o tome koje su marke automobila najbolje i najgore na domaćem tržištu prema CVH-u te malo lakši sadržaj poput zanimljivosti iz auto svijeta. O neobičnoj gumi na automobilu britanske vozačice, o tipu koji se punom brzinom zaletio preko ležećih policajaca u svom Mercedesu, o 10 modela koji stoje najviše dana "na lageru" prije nego li se prodaju, te video vozača koji je na dijelu autoceste "Slavonika" vozio u suprotnom smjeru.

Na koncu, daleko najčitaniji članak i broj jedan na ovoj listi ostavljamo za kraj. Naime, uputili smo se automobilom kako bismo snimili video sa skromnom, ali vrlo atraktivnom prodavačicom mandarina na staroj samoborskoj Kristini Penavi, ili ""Kristini Mandarini" koja je nakon toga preko noći postala društvenim fenomenom, i treća u top 3 najtraženijih osoba na Google tražilici 2019. u Hrvatskoj.

Kada smo se uputili do štanda s mandarinama s idejom kupnje nekoliko kilograma mandarina i snimanja kratke reportaže u smislu utjecaja te specifične pojava za sigurnost prometa koji se odvija uz taj dio prometnice, nismo ni slutili kako će upravo taj članak biti najčitaniji na autoklub.hr.

Sada na samom kraju godine zahvaljujemo se svakom od 5,013.071 jedinstvenih posjetitelja na 17,254.834 jedinstvenih pregleda stranica što nam ukazuje na to da "vozimo" u pravom smjeru,te što vam je autoklub.hr najomiljenija, najinformativnija i najaktualnija adresa za sve vezano uz automobile.

Usto, jako nam je drago i da je među našom publikom čak 30,83 posto ženskih posjetitelja, a zanimljivo je da portalu pristupate najviše putem pametnih telefona - čak 75,28 posto.

Evo i liste najčitanijih članaka...

1.

214.796 jedinstvenih pregleda

VIDEO:O NJOJ BRUJI CIJELI ZAGREB! Kupili smo mandarine od Kristine, odnedavno za vozače na najslađem dijelu Stare samoborske

Marko Miščević / CROPIX

2.

120.348 jedinstvenih pregleda

KOMPLETAN VODIČ: ISPLATI LI SE IĆI PO RABLJENI AUTO U EU? Evo koliko ćete točno uštedjeti na BMW-u 3 iz 2016., iznenadit će vas iskustvo Splićanke...

3.

109.972 jedinstvenih pregleda

OTKRIVENO GROBLJE NOVIH BMW-a VRIJEDNIH 150 MILIJUNA EURA! Tri tisuće ih već godinama trune na jednoj ledini i ne mogu se prodati. Evo i zašto...

4.

108.700 jedinstvenih pregleda

CLARKSON U KOLUMNI POPLJUVAO GRETU THUNBERG 'Ti si razmaženo derište, tvoje grimase i histerično plakanje neće spasiti planet već znanstvenici!'

5.

107.465 jedinstvenih pregleda

VODIČ ZA KUPCE Stiglo 18.000 auta vraćenih iz rent-a-cara jeftinijih i do 35 posto od novih! Otkrivamo isplati li se kupovina i najzanimljivije modele

6.

96.502 jedinstvenih pregleda

PODACI HRVATSKIH STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED: Ovo su najbolje i najgore marke automobila na našim cestama! Rezultati će vas šokirati...

7.

89.936 jedinstvenih pregleda

NIJE PRIMIJETILA NIŠTA ČUDNO, NO POLICAJAC JEST! Pogledajte gumu na ovom automobilu i zašto je vozačica odmah isključena iz prometa...

8.

81.340 jedinstvenih pregleda

VIDEO: Vlasnik Mercedes E-klase odlučio provjeriti što će se dogoditi ako punom brzinom naleti na ležeće policajce

9.

76.017 jedinstvenih pregleda

NE MOGU PRONAĆI KUPCE: POGLEDAJTE TOP 10 MODELA kojih se saloni automobila nikako ne mogu riješiti, prije pronalaska kupca u salonima stoje 195 dana!

10.

78.001 jedinstvenih pregleda

VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte kako BMW vozi po autocesti A5 'Slavoniki' u suprotnom smjeru 200 kilometara na sat mimoilazeći se s autima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:19