FILMOGRAFIJA

Vraća se najpoznatija automobilska jurnjava: Steven Spielberg režira novi Bullitt

Prisjetimo se, McQueenov lik bio je detektiv policije San Francisca koji je bio u lovu na mafijaške šefove

Ford Mustang Bullit

 Ford

Ford Mustang se često pojavljivao na kinematografskom platnu, još od svog predstavljanja 60-ih godina. Ali od svih njegovih hollywoodskih nastupa, njegova izvedba u filmu "Bullitt" bila je jedna od najupečatljivijih, i to u tolikoj mjeri da je Ford stvorio tri Mustang Bullitta.

image

Ford Mustang Bullit

Ford

Ako ste obožavatelj filma, Mustanga Bullitta, ili lika Franka Bullitta, imamo dobre vijesti za vas. Steven Spielberg navodno režira novi 'Bullitt', prema izvješću publikacije Deadline Hollywood.

Naime, novi film neće biti remake originalnog filma iz 1968. godine. Umjesto toga, bit će to originalna priča usredotočena na Franka Bullitta, glavnog protagonista kojeg glumi Steve McQueen. Kristie Macosko Krieger će zajedno sa Spielbergom producirati film, a scenarij će pisati dobitnik Oscara – Josh Singer.

image

Ford Mustang Bullit

Ford

Prisjetimo se, McQueenov lik bio je detektiv policije San Francisca koji je bio u lovu na mafijaške šefove koji su ubili svjedoka slučaja na kojem radi. Uloga se smatrala prekretnicom u McQueenovoj karijeri, iako se scena jurnjave automobilom smatra jednom od najpoznatijih automobilskih jurnjava u povijesti kina.

image

Ford Mustang Bullit

Ford

Hoćemo li vidjeti još jednu kultnu scenu potjere automobilom u novom filmu? Vjerojatno, ali kako ovo neće biti remake, to je u ovom trenutku još uvijek misterij. Osim toga, Spielbergu nisu nepoznate jurnjave automobilima, s obzirom na neka od njegovih prošlih djela poput "Raiders of the Lost Ark" i "Minority Report".

image

Ford Mustang Bullit

Ford

Izvori su za Deadline Hollywood rekli da za vrijeme pisanja još nema scenarija i da se dogovori još uvijek finaliziraju, tako da ne očekujemo da će novi Bullitt izaći ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:58