AKTUALNO

Želite se provozati u hibridnom hiperautomobilu vrijednom više milijuna eura? Letite Deltom

Do kraja mjeseca, neki od onih koji lete Deltom dobit će priliku voziti se u vrlo željenom Porscheovom hiperautomobilu 918 Spyderu

Porsche 918 Sypder, Allison Ausband

 Facebook Screenshot

Što se tiče putovanja avionom, sve je skupo. Ne govorimo samo o posjedovanju vlastitog privatnog mlažnjaka. Ipak, s vremena na vrijeme budete nagrađeni jer ste potrošili svoj teško zarađeni novac da platite let. To je osobito istinito ako to činite dovoljno često da vas se može nazvati čestim putnikom.

image

Porsche 918 Sypder

Facebook Screenshot

Do kraja mjeseca, neki od onih koji lete Deltom dobit će priliku voziti se u vrlo željenom Porscheovom hiperautomobilu 918 Spyderu. Ovdje postoje neki kriteriji koje treba ispuniti. Prvo i najvažnije, 918 stacioniran je samo u međunarodnoj zračnoj luci Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL) - što znači da biste uopće imali šansu da vas vozi hibridni hiperautomobil, morat ćete proći kroz ovu zračnu luku.

image

Porsche 918 Sypder

Facebook Screenshot

ATL je jedna od najprometnijih zračnih luka na svijetu s gotovo 725.000 startanja i slijetanja prošle godine. Delta, koja ima dugu povijest s Porscheom (uključujući flotu Cayennea, Macana, Panamera i Taycana u nekoliko zračnih luka diljem SAD-a), je također sa sjedištem u Atlanti. I povrh svega, zračna luka nalazi se oko 10 kilometara od Porscheovog Experience Centra, koji je poznat po tome što je u prošlosti imao izložen tamnoplavi 918.

image

Porsche 918 Sypder

Facebook Screenshot

Sljedeće, iako ne morate letjeti prvom klasom, morat ćete biti član Delta Medalliona kako biste uopće bili uzeti u obzir za vožnju u Porscheu. Ali ostalo je lutrija. Ako budete odabrani, uočit ćete Deltin tim Elite Services kako čeka pored Porschea 918 s natpisom s vašim imenom. Zatim ste dobrodošli na suvozačevo sjedalo za vožnju koja se događa jednom u životu.

image

Porsche 918 Sypder

Facebook Screenshot

Allison Ausband, voditeljica korisničkog iskustva za Delta Air Lines, kaže da će 918 biti u zračnoj luci samo do 31. srpnja. Porsche 918 je automobil sa sedam znamenki, koji se obično prodaje za više od milijun eura, tako da će mogućnost posjedovanja jednog ostati san za većinu nas.

image

Porsche 918 Sypder, Allison Ausband

Facebook Screenshot

Ali za one koji troše tisuće dolara na zrakoplovne karte svake godine (barem dovoljno da zadrže status Delta Medalliona), vožnja u 918-ici mogla bi biti dovoljno uvjerljiva da skupe novac za novi Porsche dok nisu u zraku. To je prilično uglađena marketinška kampanja za obje tvrtke i još bolja prilika za one koji imaju dovoljno sreće da se nađu na suvozačevom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:44