TUNING

Brabus 700 je Rolls-Royce Ghost izrađen od karbonskih vlakana i raspolaže s gotovo 700 KS

Kupci Rolls-Roycea vole elegantan izgled, tako da Brabus nije otišao daleko s bodykitom kao drugi tuneri poput Mansoryja

Brabus 700

 Brabus

Brabus je predstavio model 700, koji je u suštini Rolls-Royce Ghost s produženim međuosovinskim razmakom i nizom vizualnih i mehaničkih modifikacija za one koji se žele još više istaknuti iz mase.

image

Brabus 700

Brabus

Počevši od vanjštine, kupci Rolls-Roycea obično vole elegantan izgled, tako da Brabus nije otišao tako daleko s bodykitom kao drugi tuneri poput Mansoryja. Prednji razdjelnik, usisna obloga, okvir rešetke, lip-spojler i stražnji difuzor izrađeni su od karbonskih vlakana, dok su oznake Rolls-Roycea zamijenjene Brabusovim amblemima.

image

Brabus 700

Brabus

Straga nalazimo karbonske četverostruke ispušne cijevi od nehrđajućeg čelika s aktivnim ventilima. Konačno, svi sjajni dijelovi dobili su Shadow Chrome završnu obradu za prepoznatljiv izgled, dok je set diskretnih LED DRL-ova dodan na prednji branik. Najupečatljivije vizualno ažuriranje su 22-inčni Brabus Monoblock M “Platinum Edition” kovani naplatci završeni u Shadow Chrome nijansi.

image

Brabus 700

Brabus

Što je još važnije, twin-turbo V12 motor dobiva još više snage i sada proizvodi okruglih 700 KS (514 kW) i 950 Nm okretnog momenta, što ga čini snažnijim od Black Badge varijante. Snaga se prenosi na sva četiri kotača putem automatskog mjenjača s osam stupnjeva prijenosa koji omogućuje ubrzanje od 0-100 km/h za 4,6 sekundi.

image

Brabus 700

Brabus

Dok Ghost već ima ultra-luksuznu ručno izrađenu unutrašnjost, Brabus nudi dodatne sjajne detalje kako bi se više istaknuo.

Interijer Brabus Masterpiece uključuje kožnu presvlaku u boji porculana s prošivanjem kvadratnog uzorka i kontrastnim crnim šavovima. Konačno, postoji obilje ukrasa od karbonskih vlakana na instrument ploči, središnjoj konzoli, osvijetljenim pragovima vrata i stražnjem naslonu za ruke.

image

Brabus 700

Brabus

Cijena Brabusovog tuning paketa za Rolls-Royce Ghost nije otkrivena, ali pretpostavljamo da će si ga vlasnici Ghosta moći priuštiti. Pravo pitanje je biste li bili voljni dodati modifikacije na novi Rolls-Royce?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:26