Bizaran uradak

Foto: Ova ogromna replika Audijevog SUV-a iz Kine posramila bi i američke najveće SUV-ove

Čelična karoserija čudovišnog SUV-a očito pokušava replicirati dizajn prethodne generacije Audija Q5 i Q7, s prepoznatljivom rešetkom

Screenshot vozila

 Reddit Screenshot

Posao s replikama cvate jer sve više i više ljudi pokušava privući pozornost na društvenim mrežama svim vrstama projekata. Iako smo vidjeli mnoštvo replika standardne veličine ili manjih od uobičajenih, netko je odlučio krenuti u suprotnom smjeru, stvarajući masivni SUV s čeličnom karoserijom koja podsjeća na Audi.

Video jedinstvenog vozila – navodno snimljenog u Kini – pojavio se na Redditu. Sudeći po prianjajućim gumama i ukupnom otisku, model bi se mogao temeljiti na ostatku šasije od neke vrste strojeva s teškom opremom. Ipak, moramo napomenuti da unatoč impresivnom stavu, lažni Audi izgleda nešto manje u usporedbi s Rainbow Sheikovim kreacijama.

image

Screenshot vozila

Reddit Screenshot

Čelična karoserija čudovišnog SUV-a očito pokušava replicirati dizajn prethodne generacije Audija Q5 i Q7, s prepoznatljivom rešetkom, izrezima za rasvjetne jedinice koje nedostaju i usisnicima u obliku slova S na prednjem i stražnjem braniku. Nema prozore, ali ima izrez za njih i jednako veliki krovni otvor.

image

Screenshot vozila

Reddit Screenshot

Unutrašnjosti na otvorenom moguće je pristupiti samo sa stražnje strane jer ovaj Audi nema bočna vrata. Iznenađujuće, tu su električna stražnja vrata i ljestve na uvlačenje koje omogućuju ljudima da se popnu unutra. Srećom, vozačevo sjedalo postavljeno je dovoljno visoko da prosječna osoba može vidjeti van s ogromnog vjetrobrana.

image

Screenshot vozila

Reddit Screenshot

Video dokazuje da ova konstrukcija nije statičan model već funkcionalno vozilo koje se kreće i upravlja, pružajući vozaču nevjerojatan pogled na cestu ispred. Ne znamo planira li vlasnik nastaviti projekt dodavanjem boje ili dodatnih značajki, ali bismo bili zainteresirani saznati više o tome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:09