VIDEOIGRE

Gran Turismo 7 dobio ‘update‘: Među dodanim autima Honda Civic Type R i nabrijani Civic EX

Gran Turismo 7 upravo je dobio ažuriranje i to je to je dobra vijest za ljubitelje sportskih kompakata jer sa sobom donosi tri nova auta

Honda Civic EX

 Gran Turismo

Gran Turismo 7 upravo je dobio ažuriranje i to je to je dobra vijest za ljubitelje sportskih kompakata jer sa sobom donosi tri nova automobila koja će sigurno oduševiti igrače.

Prvi novi automobil dodan u simulator utrka je FL5-generacija Honde Civic Type R, najnovija i najbolja verzija nedvojbeno trnutno najboljeg hot hatcha na planeti. Recenzenti i vlasnici automobila oduševljeni su novim Civic Type R-om od trenutka kada je predstavljen i unatoč tome što se nastavlja suočavati sa sve snažnijim konkurentima, dokazao je koliko izniman može biti automobil s prednjim pogonom.

image

Honda Civic Type R

Gran Turismo

Vrlo posebna Honda Civic EX iz 1992. također je dodana u igru. Dotični Civic osvojio je ‘Gran Turismo Award‘ na SEMA-i 2017. i od tada je dodan u Gran Turismo 7.

image

Honda Civic EX

Gran Turismo

Napravio ga je suvlasnik američke tuning kuće Garage RCR i nosi niz impresivnih modifikacija. To uključuje mnoštvo aerodinamičkih promjena, uključujući masivni prednji spliter i veliko stražnje krilo kako bi ga pretvorili u izniman "stroj" za trkaću stazu. Pokreće ga 2,0-litreni atmosferski VTEC četverocilindrični motor s velikim brojem okretaja.

image

Mazda3 GR.4

Gran Turismo

Treći automobil dodan u igru ovog mjeseca je trkaća verzija Mazde3 poznata kao GR.4. Automobil se pridružuje mnoštvu drugih trkaćih automobila klase GR.4 u igri i prilično je drugačiji od cestovne Mazde3. Na primjer, ima revidiranu karoseriju s proširenim prednjim i stražnjim lukovima kotača, kao i drugačiju prednju masku i veliko stražnje krilo.

Ažuriranja Gran Turismo 7 zaokružuju dvije nove Café Extra Menu Books, od kojih je jedna fokusirana na Porsche, a druga slavi sve što je povezano s Toyotom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:43