TUNING

Mansory predstavio one-off Mercedes AMG G63 od 900 KS sa zaniljivom izblijedjelom shemom boja

Osim estetike, Mansory je modificirao i pogonski sklop - 4,0-litreni V8 dobio je veći par turbina ispod haube od karbonskih vlakana

Mansory Mercedes AMG G63

 Mansory

Mansory nudi vizualne nadogradnje i nadogradnje performansi za razne marke i modele. A njegov novi Mansory Bespoke program podiže prilagodbu na osobnu razinu, stvarajući jednokratna vozila za kupce. Njegova najnovija izvedba je tunirani Mercedes-AMG G63 s vizualnim preobražajem koji uključuje više od dodanih aerodijelova.

image

Mansory Mercedes AMG G63

Mansory

Modifikacije uključuju novi prednji branik, obloge blatobrana, krovni spojler i kovani karbon. Međutim, teško je ne spomenuti shemu boja koja počinje kao tirkizna na prednjoj strani i prelazi u crnu na stražnjoj. Mansory kombinaciju naziva "Algorithmic Fade", i koristi crni simbole koji postaju sve gušći u veličini. Tu su i 24-inčni kovani naplatci.

image

Mansory Mercedes AMG G63

Mansory

Osim estetskih nadogradnji, Mansory je modificirao i pogonski sklop G63 - 4,0-litreni V8 dobio je veći par turbina ispod haube od karbonskih vlakana. Tvrtka je također ugradila nove odvodne cijevi i novi ispušni sustav visokih performansi koji radi s reprogramiranom elektronikom za razvoj dodatne snage.

image

Mansory Mercedes AMG G63

Mansory

Rezultat je da motor proizvodi 901 KS (663 kW) i okruglih 1000 Nm okretnog momenta, što je veliko poboljšanje u odnosu na standardnih 592 KS (436 kW) i 850 Nm. Najveća brzina povećana je na 250 km/h, a dodatna snaga SUV-u omogućuje da postigne 100 km/h za 3,5 sekunde.

image

Mansory Mercedes AMG G63

Mansory

U unutrašnjosti, kupac je naručio kompletno presvlačenje kabine sa završnom obradom u posebnoj boji Feroza. SUV dobiva i novi kožni karbonski upravljač i još mnogo drugih detalja.

image

Mansory Mercedes AMG G63

Mansory

Novi Mansory Bespoke odjel će dodati još veću slobodu kupcima, što bi trebalo iznjedriti neke zapanjujuće kreacije. Mansory je otkrio nekoliko verzija u posljednjih nekoliko mjeseci koje uključuju Mercedes-Maybach S-klasu, Ferrari Monzu SP2 i Lamborghinija Urusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:02