vješte ruke

Ne, oči vas ne varaju: Netko je pokušao sve uvjeriti da je Audi proizveo jednovolumen

Jednovolumeni nikada nisu bili najpoželjniji automobili, ali Vlasnik ove Seat Alhambre dao je sve od sebe kako bi to promijenio

Seat Alhambra Audi

 Facebook Screenshot

Veliki jednovolumeni nikada nisu bili najpoželjniji automobili kod premium marki iz Njemačke, ali vlasnik ove Seat Alhambre dao je sve od sebe kako bi ona izgledala - poput Audi modela!

image

Seat Alhambra Audi

Facebook Screenshot

Da, ovo što gledate zapravo je Seat Alhambra, i prodaje se na oglasniku Facebooka. U oglasu se ne navodi koja je godina modela, ali čini se da se radi o modelu prve generacije, koji se proizvodio između 1996. i 2010., i također se prodavao kao Volkswagen Sharan i Ford Galaxy. Ono što ga ističe je mnoštvo Audijevih detalja.

image

Seat Alhambra Audi

Facebook Screenshot

Prednji dio je potpuno "redizajniran" i sada ima Audijevu masku, prednja svjetla, usisnike zraka i maglenke. Eksterijer je također završen u jednoj od Audijevih najprepoznatljivijih nijansi plave. Daljnji dodatak izgledu nadahnutom Audijem su kontrastni srebrni retrovizori.

image

Seat Alhambra Audi

Facebook Screenshot

Njemačka tema nastavlja se straga gdje možete primijetiti Audijeva stražnja svjetla i novi branik, srebrni dio difuzora i dvostruke ispušne cijevi. Iako se ne vidi na ovim fotografijama, prodavač tvrdi da je također ugradio kočione diskove i kočione pločice iz Porschea, ali ne spominje od kojeg točno modela.

image

Seat Alhambra Audi

Facebook Screenshot

Popis zapravo navodi vrlo malo stvarnih detalja. Nepoznato je koji motor pokreće ovu kreaciju i koliko kilometara ima na brojaču. Ono što je navedeno je cijena, koja uistinu nije "napuhana" kao što biste očekivali jer si je netko dao truda. Vlasnik za automobil traži samo 3000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 17:18