KONVERZIJA

Specijalist Everrati proširije ponudu: Sada će na struju prerađivati i klasične Land Rovere

Tvrtka Everrati je osnovana 2019. godine s vizijom obnavljanja kultnih vozila i njihove pretvorbe na električni pogon

Everrati Land Rover EV-ovi

 Everrati

Everrati Automotive, poznat po svojim pretvorbama električnih vozila po narudžbi, proširio je svoju ponudu verzijama Range Rover Classica i Land Rover Defendera s nula emisija.

Tvrtka iz Oxfordshirea u Engleskoj specijalizirala se za transformaciju kultnih modela, kao što su Porsche 911 i Mercedes-Benz SL.

image

Everrati Land Rover EV-ovi

Everrati

Range Rover Classic i Land Rover Defender slijede uspjeh drugih električnih preinaka Land Rovera. Proizvodili su se od 1970. do 1996. godine. Range Rover Classic je kombinirao robusne off-road performanse s luksuzom i udobnošću. Definirao je tržište prestižnih SUV vozila, postavši statusni simbol za imućne ljude, uključujući slavne osobe i kraljevske obitelji. Land Rover Defender bio je nadogradnja serije 90 i 110, koje su bile modernizirane verzije Land Rover serije I - III.

image

Everrati Land Rover EV-ovi

Everrati

Kao i drugi vrhunski proizvođači prilagođenih automobila, Everrati radi na cijelom vozilu, obnavljajući ga prema najvišim standardima i prilagođavajući ga željama kupca. Zatim se ugrađuje novi elektromotor, jednobrzinski mjenjač i baterija, optimizirajući raspored za najbolju raspodjelu težine. Everrati također tvrdi da je električna konverzija potpuno reverzibilna ako se vlasnik odluči vratiti na izvorni pogon.

image

Everrati Land Rover EV-ovi

Everrati

Uz najnoviju tehnologiju pogona za električna vozila, Everrati izrađuje sva svoja vozila od održivih luksuznih materijala, uključujući kožu s niskim udjelom ugljika iz Bridge of Weir.

Također surađuje s partnerima specijalistima za marke na ugradnji posebno dizajniranih dijelova poput mjerača i ukrasa za ažuriranje vozila uz očuvanje klasične estetike.

image

Everrati Land Rover EV-ovi

Everrati

"Ova su vozila upravo u trenutnom duhu vremena; pokretna umjetnička djela koja će svojim vlasnicima pružiti čist, prepoznatljiv i luksuzan način putovanja", rekao je osnivač i izvršni direktor Everratija, Justin Lunny. "Ovi progresivni strojevi imat će nasljeđe, čuvat će se za generacije koje će ih moći nastaviti koristiti i uživati u njima".

image

Everrati Land Rover EV-ovi

Everrati

Lunny je 2019. s Nickom Williamsom osnovao tvrtku Everrati s vizijom obnavljanja kultnih vozila i njihove pretvorbe na električni pogon. Cijene za Range Rover Classic počinju od 230.000 britanskih funti, što je jednako 2 milijuna kuna. Obje cijene ne uključuju porez i cijenu donatorskog vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 06:58