TUNING

Već su počeli petljati po Purosangueu: Prvi Ferrarijev SUV dobio komplet proširene karoserije

Proizvođač je prestao primati narudžbe za Purosangue jer je lista čekanja bila preduga, a proizvodnja je ograničena

Ferrari Purosangue tuning

 DMC

Ako vam Ferrari Purosangue nije dovoljno agresivan, njemački tuner DMC spreman je učiniti ga još opakijim i to kompletom proširene karoserije od karbonskih vlakana. A ne bi to bilo to bez crvene boje, pa je tuner odabrao jarku Cherry Red nijansu.

image

Ferrari Purosangue tuning

DMC

Dijelovi od karbonskih vlakana uključuju proširenja branika od 3 centimetra, a odgovarajući bočni pragovi čine SUV još širim. Komplet uključuje par stražnjih spojlera – jedan na krovu i drugi na vrhu vrata prtljažnika. DMC također nudi prednji rub, poklopac motora i stražnji difuzor od karbonskih vlakana. Imaju identičan dizajn kao standardni dijelovi, ali koriste lagani materijal.

image

Ferrari Purosangue tuning

DMC

Tuner tvrdi da njihov karbon premašuje tvorničku kvalitetu. Svi dijelovi dostupni su s mat ili visokim sjajem. Isporuke Purosanguea počinju tek 2023. Kako bi bili sigurni da njegova karoserijska oprema odgovara Ferrariju, DMC je 3D skenirao primjerak modela s točnošću od 0,2 milimetra.

image

Ferrari Purosangue tuning

DMC

Osim navedenoga, DMC je ugradio 24-inčne naplatke koji imaju sedam pari krakova u obliku slova Y. Tu je i ispušni sustav od titana tvrtke ZESAD GmbH, koji ima kontrolu ventila kako bi moguće bile promjene zvuka.

image

Ferrari Purosangue tuning

DMC

Ferrari ne voli Purosangue nazivati crossoverom, ali teško je ne razmišljati o vozilu na taj način jer se natječe s vozilima kao što su Lamborghini Urus i Aston Martin DBX. Atmosferski 6,5-litreni V12 sposoban je za 724 KS (533 kW) i 716 Nm okretnog momenta. Do stotke stiže za 3,3 sekunde, a maksimalna brzina prelazi 310 km/h.

image

Ferrari Purosangue tuning

DMC

Proizvođač je prestao primati narudžbe za Purosangue jer je lista čekanja bila preduga. Proizvodnja je ograničena tako da model ne čini više od 20 posto proizvodnje tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:43