PRODAJA AUTOBOTA

Želite Camaro, SLS, Aventador i Mustang iz Transformera? Mogu biti vaši za 2 milijuna dolara!

Sva četiri automobila vlasništvo su redatelja Michaela Baya i prodaju se u paketu za 2 milijuna dolara (13.3 milijuna kuna)

Transformers Collection

 Curated

Četiri legendarna automobila korištena u filmskoj franšizi 'Transformeri' idu na oglasnik kao kolekcija preko Curateda - trgovine egzotičnih automobila u Miamiju.

image

Transformers Collection

Curated

Prvi od četiri automobila kolekcije je Chevrolet Camaro iz 2010. godine, a 'glumio' je u filmu 'Transformers: Dark of the Moon'. Posebno za film ga je izradio General Motors, a ima jedinstvene retrovizore, prepoznatljivu prednju masku, povećani razdjelnik te prilagođen poklopac motora i stražnje krilo. Također, predstavljen je na međunarodnom sajmu automobila u New Yorku 2010. godine.

image

Transformers Collection

Curated

Zatim je tu Mercedes-Benz SLS AMG koji je također predstavljen u 'Transformers: Dark of the Moon'. Izvorno je bio posuđen iz Benzovog odjela za medije u SAD-u gdje je služio i kao medijski i izložbeni automobil. Tijekom filma, vozila ga je Rosie Huntington, a dobio je unutrašnjost po mjeri.

image

Transformers Collection

Curated

Treći automobil kolekcije je jako modificirani policijski Ford Mustang 'Barricade' korišten u 'Transformers: The Last Knight'. Završen je u Deep Impact Blue nijansi s jedinstvenim policijskim livrejom i ima funkcionalna svjetla i jedinstvene aerodinamičke elemente.

image

Transformers Collection

Curated

Posljednji, ali ne i najmanje važan, je Lamborghini Aventador iz 2014. godine koji je predstavljen u filmu 'Transformers: Age of Extinction'. On je izrađen posebno za redatelja Transformersa Michaela Baya i završen je u Grigio Titans nijansi. Prešao je manje od 3200 kilometara, a posljednje četiri znamenke njegove šasije glasile 1963 – što predstavlja godinu u kojoj je Lamborghini osnovan.

image

Transformers Collection

Curated

Sva četiri automobila vlasništvo su redatelja Michaela Baya i prodaju se u paketu za 2 milijuna dolara (13.3 milijuna kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:51