AKTUALNO

Blagdanski update: Vlasnici Tesle Model S i X uskoro će igrati Steam videoigre na zaslonima

Kao dio Teslinog blagdanskog ažuriranja, Steam, Apple Music i funkcija Light Show dodaju se vozilima

Teslino ažuriranje - videoigre na Steamu

 Tesla

Tesla je ovaj tjedan najavio svoje novo "Blagdansko ažuriranje", koje dodaje dugo očekivane značajke, kao što je mogućnost igranje videoigara putem web-trgovine Steam, kao i dodavanje aplikacije Apple Music.

U videu kojeg je objavio američki proizvođač električnih automobila, može se vidjeti vozač kako uzima kontroler u ruke i igra Cyberpunk 2077 preko infotainment zaslona vozila. U opisu je navedeno kako će Steam integracija biti dostupna vlasnicima Modela S i Modela X od modelne godine 2022. s novijih 16 GB RAM-a.

U videu koji promovira značajku, Tesla kaže da će vlasnici moći koristiti bežične kontrolere (čini se da je onaj u isječku s PlayStationa 5) za igranje tisuća igara na Steamu.

Osim toga, ažuriranje također dodaje Apple Music. Vlasnici Tesle već dugo vremena žele ovu značajku, a Tesla je ranije najavio da bi se aplikacija mogla dodati u njegova vozila. Informacija o dodavanju stigla je s Tesline izložbe u muzeju Petersen, gdje je aplikacija viđena na infotainment sustavu vozila.

Proizvođač automobila također je dodao mogućnost upućivanja Zoom poziva s kamere u kabini u svojim vozilima. Povrh toga, vlasnici će moći koristiti kameru da pogledaju unutrašnjost automobila dok se on ne koristi, što bi vjerojatno moglo omogućiti da provjerite svoje ljubimce kada vas čekaju dok vi obavljate neki posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:27