Obiteljski problemi

BMW u divljem pohodu: Zabio se u kantu za smeće, pa zatim razbio nekoliko parkiranih auta

Nesreća je navodno posljedica sukoba dviju obitelji koji je počeo prijetnjama i vrijeđanjem, a završio s dosta oštećenih vozila

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Bizaran incident koji izgleda kao scena iz holivudskog blockbustera snimljen je kamerom u Španjolskoj. Na snimci se vidi kako se crni BMW u punoj brzini zabija u kantu za smeće, prije nego što se zaleti u šest parkiranih vozila. Video pogledajte OVDJE.

Teško je povjerovati da isječak ne dolazi s filmskog seta, dokazujući da stvarni život ponekad može biti strašniji od fikcije. Početak videa koji je snimljen s balkona u gradu Petrer u Alicanteu u Španjolskoj prikazuje dvije osobe kako bježe od kontejnera za organski otpad koji je prevrnut i napušten nasred ceste, dok se čuje kako SUV iz daljine dolazi punim gasom.

Iznenađujuće, vozač BMW-a X5 prve generacije ne koči niti usporava prije nego što se zabije u kantu pri velikoj brzini. Odmah nakon sudara vozač je izgubio kontrolu nad terencem i zabio se u gomilu parkiranih vozila izazvavši kaos. Čini se da je najmanje šest drugih vozila oštećeno, uključujući Renault Megane, Opel Corsu, dva VW Golfa, Peugeot 206 i Opel Astru.

image

Screenshot incidenta

Reddit Screenshot

Ljudi su izjurili na ulicu vičući, dok su vozač i putnici izašli van naizgled neozlijeđeni, a neki od njih pokušali su pobjeći pješice. Može se čuti kako žena viče "Zovi policiju", dok drugi muškarac u šoku ponavlja "Bože moj, moj auto". Očekivano, video je postao viralan na Redditu, prikupivši mnoštvo komentara i pregleda.

Pa što se tamo dogodilo? Odgovor dolazi iz članka vijesti na španjolskoj web stranici El Periodico, koji se poziva na lokalne novine Información. Događaj je navodno posljedica sukoba dviju obitelji koji je dan ranije započeo javnim vrijeđanjem i prijetnjama.

U prvoj tučnjavi policija je stigla na vrijeme da smiri situaciju, ali to nije spriječilo članove obitelji da nastave rivalstvo na ovaj opasan način.

Nije jasno jesu li vlasti izvršile ikakva uhićenja nakon istrage. Iskreno se nadamo da će vlasnici parkiranih vozila dobiti povrat novca od svojih osiguravajućih kuća te da će vozač BMW-a biti priveden pravdi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:51