igre

Grand Theft Auto VI Trailer obećava jasniju vizualnu prezentaciju i intenzivniju akciju

Kao i uvijek kod Grand Theft Auto igara, očekuje se da će pozadinske priče s impresivnim likovima

Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto V, posljednja iteracija ove popularne videoigre, debitirala je još 2013. godine. Unatoč stalnim nadogradnjama od 2013. godine, serija je izgledala pomalo zastarjelo. Srećom, Rockstar Games donosi osvježenje s Grand Theft Auto VI, obećavajući jasniju vizualnu prezentaciju i intenzivniju akciju.

image

Grand Theft Auto VI

U sjajnom traileru, nova igra smještena je u "Vice City", poznatu lokaciju iz prethodnih nastavaka, posebice iz GTA III spinoffa istog imena. No, šesti nastavak serijala odvija se u suvremenom svijetu, suočavajući se s urbanim previranjima, uličnim borbama za vlast te "invazijama" četverocikala.

http://

Radnja prati novu protagonisticu, Lucia, koja se nalazi u zatvoru na početku igre. Ona predstavlja prvu žensku glavnu junakinju u seriji te obećava dinamičnu priču inspiriranu pričom Bonnie i Clydea, gdje pokušava izbjeći vlasti i spriječiti povratak iza rešetaka.

Kao i uvijek kod Grand Theft Auto igara, očekuje se da će pozadinske priče i glumački likovi biti impresivni. Interesantno je primijetiti da će društveni mediji poput TikToka i aplikacije za praćenje informacija o susjedstvu, poput Citizena, imati značajnu ulogu, pružajući igraču kontekst i bitne informacije.

image

Grand Theft Auto VI

Prostorni dojam čini se veći nego ikad, s prikazima ne samo blještavo osvijetljenih plaža u stilu Miamija, već i močvarnih područja te parkova prikolica, okruženih aligatorima koji plivaju u mutnim vodama.

Nažalost, oni koji su s nestrpljenjem čekali više od desetljeća na sljedeću Grand Theft Auto platformu morat će još malo strpljivo čekati, jer se prema traileru, VI će nas dočekati tek 2025. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:31