AUTO ZA PSA

‘Marley nam je sve na svijetu‘: Obitelj daruje nalaznika kućnog ljubimca sportskom Corvette Z51

Derek i Alex su toliko očajni da nude svoju Corvettu iz 2016. godine kao nagradu onome tko će pronaći Marleyja

Corvette Z51 i pas Marley

 YouTube Screenshot

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, a koliko je čovjek spreman daleko ići u ime svog voljenog psa, svjedočili smo u nekoliko navrata. Jeste li gledali Johna Wicka? Ipak, ovo nije priča o elitnoj skupini ubojica, već priča o dirljivoj vezi između jedne obitelji i njihovog psa Marleya.

Derek i Alex Kirchner iz okruga Cobb u Georgiji (SAD) u potrazi su za Marleyjem od rujna 2021. Obitelj je učinila sve da pronađe svog nestalog psa, ali bezuspješno. Derek i Alex su toliko očajni da nude svoju Corvettu Z51 iz 2016. godine kao nagradu onome tko će pronaći Marleyja, zajedno s nagradom od 4000 dolara (27.000 kuna).

'Ona je velik dio naše obitelji i moramo je vratiti', rekao je Alex za Fox News. Marley je mješanac i ima četiri godine. Prije nekoliko godina posvojena je iz udruge Cherokee County Humane Society, a kad su Derek i njegova obitelj otišli na odmor u rujnu, Marley je pobjegao.

image

Poster za nestalog Marleyja

YouTube Screenshot

Od tada Derek traži Marleya, pokušavajući širi vijest vozeći se biciklom i dijeleći plakate. Čak je postavio i kamere za praćenje u gradu, a konzultirani su i vidovnjaci kako bi pomogli u potrazi. 'Probudim se ujutro, izađem van i počinjem tražiti. Dijelim postere na biciklu. Gotovo svi u Hilton Headu me znaju kao Marleyjevog oca', rekao je Derek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:17