VIDEOIGRE

Najnoviji ‘update‘ Gran Turisma 7 za igrače dodaje Ferrari Vision GT, Alfu Giuliu GTAm...

Proces dizajna koji je rezultirao hiperautomobilom s jednim sjedalom detaljno je opisan u 9-minutnom videu na kanalu

Ferrari Vision GT

 Gran Turismo

Polyphony Digital najavio je posljednje ažuriranje ove godine za video igru Gran Turismo 7, koje će dodati koncept Ferrari Vision GT, uz četiri druga vozila.

image

Alfa Romeo Giulia GTAm

Gran Turismo

Ferrari Vision GT predstavljen je 27. studenog tijekom Svjetskog finala GT u Monaku, ali u igri će biti dostupan od petka, 23. prosinca - upravo na vrijeme za blagdansku sezonu. Proces dizajna koji je rezultirao hiperautomobilom s jednim sjedalom sa zapanjujućom nisko spuštenom karoserijom i hibridnim V6 pogonskim sklopom detaljno je opisan u 9-minutnom videu kojeg je Gran Turismo objavio na svom YouTube kanalu.

Glavni dizajner Flavio Manzoni objašnjava stvaranje Vision GT-a, zajedno s drugim dizajnerima koji su radili na projektu. Možemo vidjeti skice i prikaze futurističkog trkaćeg automobila, ali i snimke prototipa u punoj veličini koji se nalazi u Ferrarijevom dizajnerskom studiju. Velike su šanse da je njegov stil pregled Ferrarijeve buduće perjanice koja će poslužiti kao nasljednik LaFerrarija.

image

Toyota Celica GT-Four Rallycar

Gran Turismo

Na papiru, prvi koncept iz Maranella koji je kreiran posebno za virtualne moto sportove opremljen je twin-turbo V6 koji proizvodi 1030 KS (758 kW) uz pomoć tri elektromotora koji proizvode dodatnih 326 KS (240 kW). Ferrari nije rekao koliko kombinirane snage ova hibridna jedinica proizvodi u teoriji.

Osim Ferrarijevog hiperautomobila, u Gran Turismo će biti dodani Alfa Romeo Giulia GTAm, Bugatti Chiron, Chevrolet Corvette C8 Stingray i Toyota Celica GT-Four Rallycar iz 1995. Uz to, dodana će biti i staza u Norveškoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:20