POGLEDAJTE VIDEO

Od svačeg ponešto: BMW obilježio 50 godina M odjela emotivnim videozapisom ‘Mi smo M‘

Od M1 Procara do koncepta XM, ‘Mi smo M‘ okuplja naše voljene modele uz one kontroverznije, kao što je iX M60

BMW 'We are M' videozapis

 YouTube Screenshot

Ova 2022. obilježava pola stoljeća M divizije i BMW ima velike planove za proslavu važne prekretnice. Prije nadolazećih proizvoda u sljedećim mjesecima, novi videozapis osvrće se na neke od najvećih modela s M značkom. Od M1 Procara do novog koncepta XM, 'Mi smo M' okuplja naše voljene modele uz one kontroverznije, kao što je iX M60.

To je također prilika da vidite retro značku na modernom BMW M automobilu. Kao što ste možda čuli, sva M i M Performance vozila naručena 2022. dobit će retro amblem.

U Njemačkoj, na primjer, vizualni znak prošlosti neće doći bez dodatnih troškova. Početak proizvodnje planiran je u ožujku, a bit će vam drago čuti da će biti dostupne i „old school' boje: Imola crvena, Dakar žuta, Macao plava i druge...

image

BMW 'We are M' videozapis

YouTube Screenshot

Nažalost, Vision M Next nakratko prikazan u videu neće se pretvoriti u serijski automobil. Bio bi to savršen način da proslavite 50 godina M-a - lansiranjem namjenskog M modela koji ima oblik pravog sportskog automobila. Umjesto toga, neizravni nastavak kultnog M1 bit će plug-in hibridni SUV koji dolazi prije kraja 2022. kao XM spreman za proizvodnju.

image

BMW 'We are M' videozapis

YouTube Screenshot

Ove godine ćemo dobiti prvi M3 Touring u xDrive izvedbi, a da ne spominjemo novi M2 i povratak CSL značke. Potonji će biti ogoljeni M4 sa stotinjak kilograma manje, dva sjedala i više snage. Priča se da Coupe Sport Lightweight nakon M3 E46 CSL dolazi isključivo s pogonom na stražnje kotače i automatskim mjenjačem.

image

BMW 'We are M' videozapis

YouTube Screenshot

Kao završnu napomenu, videozapis ne gleda samo sportske automobile, jer također naglašava prvi M motocikl kojeg je izdao BMW Motorrad – M 1000 RR.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 07:35