pogledajte VIDEO

Policija uhitila pomahnilalog bikera: Usred bijela dana alkoholiziran vozio motocikl 275 km/h

Kako se navodi, vozač koji je na ovoj cesti vozio brzinom više od dvostruko veće od dopuštene, vozio je i pod utjecajem alkohola

Motociklist, ilustracija

 Profimedia

U ponedjeljak smo pisali o 19-godišnjaku koji je u BMW-u M3 uhvaćen pri brzini od 283 km/h, a danas pišemo o još jednom pojedincu koji je osjetio "need for speed", te je prošle nedjelje u New Hampshireu (SAD) jurio motociklom 275 km/h u alkoholiziranom stanju. 36-godišnji vozač motocikla je uhićen, ali je u međuvremenu pušten na slobodu do suđenja.

image

171 mph (275 km/h)

YouTube Screenshot

Tijekom rutinske provjere prometa, policajci su snimili motociklista kako se kreće brzinom od 190 km/h. Malo po malo, motocikl je nastavio ubrzavati sve dok navodno nije postigao 257 km/h. Policajac koji je koristio uređaj za mjerenje brzine zatim je kontaktirao drugog policijskog službenika koji se nalazio niz rutu.

On je uspio zabilježiti brzinu od 275 km/h, a događaj se zbio na javnoj cesti oko 17:15 sati po lokalnom vremenu, kada je policija uspjela presresti i zaustaviti pomahnitalog vozača.

Kako se navodi, vozač koji je na ovoj cesti vozio brzinom više od dvostruko veće od dopuštene, vozio je i pod utjecajem alkohola, zbog čega mu prijeti kaznena prijava za nesavjesnu vožnju, nesavjesno ponašanje i otežano upravljanje vozilom u alkoholiziranom stanju.

Nakon uhićenja, vozač motocikla pušten je na slobodu do suđenja na kojem će se 1. lipnja pročitati optužnica. Sigurno mu se ne piše dobro...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:10