VIDEO

Pontiacom se zaletio u kružni tok! Automobil buknuo u plamen prije nego što je udario u tlo!

Izgleda da je ovo samo jedna nesreća od mnogih koje se često događaju na ovom kružnom toku
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Već smo pisali o Amerikancima i kružnim tokovima, a zaključak je da dvoje jednostavno ne idu zajedno. Još jedan incident dogodio se u Milwaukeeju, a jednadžba ovaj put uključuje jureći Pontiac, vrijeme u zraku i vatru.

Prvo što možemo vidjeti je Pontiac koji velikom brzinom ulazi u prostor kružnog toka, a sve je to vozaču bilo veliko iznenađenje, koji nakon svega udara u pločnik, pri čemu mu se lomi jedan od prednjih kotača. Prije nego što vozač uopće ima priliku shvatiti što se događa, pronalazi se u zraku, a automobil se zapali prije nego što uopće ima priliku doći do tla. Sve završava u cvjetnjaku kružnog toka.

Iako u tom trenutku plamena više nema, iz motornog se prostora još uvijek dimi. Nažalost, Pontiac ponovno bukne u plamen dok automobil 'sjedi' u kružnom toku, nakon čega stižu vatrogasci kako bi ga ugasili. Ubrzo nakon toga dolazi i policija te šleper kako bi odvezao nesretnog Pontiaca.

Izgleda da je ovo samo jedna nesreća od mnogih koje se često događaju na ovom kružnom toku. Zapravo ih ima toliko da 'prometni krug' ima svoju zbirku nesretnih videozapisa na YouTube kanalu. Naime, u posljednjih 4 mjeseca čak je 23 automobila doživjelo sličnu sudbinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:27