VIDEOIGRE

U najnovijem Gran Turismu 7 bit će više od 400 automobila iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Oni uključuju Ferrari 250 GTO iz 1962., Toyotu 2000GT iz 1967., Mercedes-Benz CLK LM, Pontiac Trans Am, Hondu NSX...
Gran Turismo 7
 YouTube Screenshot

Dugoočekivani nastavak voljene videoigre za PlayStation 4 i 5 stiže 4. ožujka sljedeće godine, a upravo je objavljen novi isječak u kojem direktor igre, Kazunori Yamauchi, govori o nekim automobilima koji će biti predstavljeni.

Sony Interactive Entertainment potvrdio je da će Gran Turismo 7 sadržavati više od 400 automobila, a video-najava nam daje da 'škicnemo' na neka od njih. Oni uključuju Ferrari 250 GTO iz 1962., Toyotu 2000GT iz 1967., Mercedes-Benz CLK LM, Pontiac Trans Am, Hondu NSX, Jaguar E-Type i neke modernije koncepte poput Lamborghinija V12 Vision Gran Turisma i Mazde RX-Vision GT3.

image
Gran Turismo 7
YouTube Screenshot

Kroz najavu, Yamauchi priča o tome kako su kolekcionari automobila važan dio automobilske kulture, zbog čega je tim odlučio 'uključiti mnoge od najfascinantnijih automobila iz povijesti automobilizma'.

image
Gran Turismo 7
YouTube Screenshot

Osim raznolikosti dostupnih automobila u najnovijem nastavku igre kojeg mnogi nazivaju 'najboljim simulatorom vožnje na tržištu', poznato je da će ona uključivati i složeni dinamički sustav vremena koji su programeri stvorili s podacima iz NASA-e. Tu je i mnoštvo poznatih trkaćih staza, a igrači će imati pristup i velikom broju gradskih pejzaža koje mogu koristiti kao pozadine za fotografiranje.

image
Gran Turismo 7
YouTube Screenshot

Međutim, Gran Turismo 7 nije jedina trkaća igra koju fanovi čekaju. Tu je i Forza Horizon 5 koji 9. studenoga stiže za Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One i Windows 10, a njenim igračima će na raspolaganju također biti više od 400 automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:08