BRABUS TUNING

Video: Ovaj Suzuki Jimny je najcool mini-klon Brabusa G63 svih vremena i košta oko 350.000 kuna

Maleni terenac Jimny iz videozapisa modificiran je tako da ne samo da izgleda kao Mercedes G-klasa, već ga je stvarno podesio Brabus

Suzuki Jimny Brabus G800

 YouTube Screenshot

Je li normalni Mercedes-Benz G63 prevelik i skup za vaš ukus? Srećom, ovdje je njegov upola manji mini klon. To je Suzuki Jimny Brabus G800, minijaturni G63 koji može stati i u naužije ulice velikih gradova, a da pritom izgleda nevjerojatno cool, baš poput originala.

image

Suzuki Jimny Brabus G800

YouTube Screenshot

Ova konverzija mnogo je više od bodykita – cijela unutrašnjost Jimnyja dobila je prilagođene Brabusove komponente koje ga u konačnici čine jednako luksuznim kao i prava stvar. Jimny je osvojio srce entuzijasta diljem svijeta nudeći jedinstveni spoj off-road sposobnosti, pristupačnosti i učinkovitosti koji nedostaje stalno rastućim terenskim vozilima.

image

Suzuki Jimny Brabus G800

YouTube Screenshot

Van tvornice, Suzuki Jimny je popularan automobil na aftermarket sceni. Većina naknadnih dijelova za njega usredotočena je na karoserije koje ga pretvaraju u minijaturnu verziju puno većih terenskih vozila. Postoje kompleti konverzije Jimnyja u ikone poput Land Rover Defendera, Forda Bronca i naravno najpopularnije G-klase.

Ovaj Jimny u videozapisu modificiran je tako da ne samo da izgleda kao Mercedes G-klasa, već ga je stvarno podesio Brabus. Jedinstvena konstrukcija dodaje Brabus 800 body kit, dajući mu širi agresivni izgled koji prati druge jedinstvene Brabusove dodatke. Konačni proizvod savršen je klon Brabusa G63 koji je na neki način mnogo uzbudljiviji od prave stvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 04:15