KUDA SVIJET IDE?

Video: Youtuber piroman opet u akciji, nakon Mercedesa sada je gorućom strijelom zapalio i BMW!

Navodno, novi videozapis u kojem Mihael Litvin uništava M5 Competition LCI napravljen je u sjećanje na gubitak prijatelja

BMW M5 Competition LCI

 YouTube Screenshot

Kako dobiti što više YouTube pregleda na najbrži mogući način? Uništavanjem skupih automobila - barem tako misli ruski vloger Mihail Litvin. Ako mislite da ste već negdje čuli to ime, to je vjerojatno jer ste gledali kako je zapalio svoj AMG GT 63 S u listopadu 2020. godine. Liftback visokih performansi navodno se stalno kvario, a Mercedes ga nije uspio popraviti, pa je Litvin odlučio sam 'riješiti' problem.

Prije otprilike godinu dana razbio je prozore na Porscheovoj limuzini Taycanu Turbo S, nakon što je navodno pomiješao pedale. Činilo se da je sve to izrežirano, a njegov novi videozapis još je jedna razočaravajuća stvarnost. Ovaj put žrtva je bio 'nevini' BMW M5 Competition.

image

BMW M5 Competition LCI

YouTube Screenshot

Imajte na umu, ovo čak nije bio njegov auto jer je pripadao jednom od njegovih prijatelja. Ipak, nije imao problema s razlijevanjem benzina po cijeloj njemačkoj luksuznoj limuzini i gađanjem ga gorućom strijelom. Nije dano nikakvo objašnjenje zašto je to učinio, ali lokalni medij ASTV.ru vjeruje da je to povezano s tragičnim incidentom u kojem je sudjelovao još jedan prijatelj.

Naime, u studenom 2021. godine vloger Said Gubdenskii je poginuo za volanom BMW-a M4 Competitiona. Izgubio je kontrolu nad automobilom na ulici u centru Moskve i sudario se s Mercedesom GL-om prije nego što je opet udario u Volvo XC90. Preminuo je prije dolaska hitne pomoći, dok je njegov suvozač preminuo kasnije u bolnici.

image

Mihail Litvin i BMW M5 Competition LCI

YouTube Screenshot

Navodno, najnoviji videozapis u kojem Mihael Litvin namjerno uništava M5 Competition LCI napravljen je u znak sjećanja na gubitak svog prijatelja. Svaka razumna osoba rekla bi da je auto možda trebao biti prodan, a prihod dan ožalošćenoj obitelji. To je i 'šamar' BMW-u i svom inženjeringu uloženom u razvoj superautomobila s četiri vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. srpanj 2022 21:30