Dakota - lagana i sočna kobasica gotova u tren oka

Dakota je novi, inovativni proizvod talijanske kompanije AIA.Već smo se upoznali s njihovom hrenovkom Wudy, brandom koji je već godinama prisutan na našem tržištu.Wudy je, po raznim neovisnim istraživanjima, najkvalitetnija hrenovka i proizvod koji je obilježio povijest ove talijanske kompanije.

DAKOTA je kobasica koja nudi potpuno novu priču u sektoru gdje su oduvijek dominirali proizvodi od goveđeg i svinjskog mesa. Lagana i sočna – slogan je ovog sjajnog noviteta koji je i iznimno pristupačan po cijeni. Teško je bilo vjerovati da možemo uživati u purećoj kobasici, ali AIA je uspjela oplemeniti “krtost” puretine i njen okus je, premda delikatniji, ipak okus domaće kobasice. Nekad je u Hrvatskoj bilo nezamislivo da svinjske hrenovke zamijenimo hrenovkama s bijelim mesom. Dakota ide tim putem u sektoru kobasica.Uživati u lakoći- uživati u okusu, oduvijek je bila ideja talijanske kuhinje. To je ideja i svih modernih stremljenja, kad je u pitanju bilo koja kuhinja, pa tako i hrvatska. Dakota je baš takva kobasica…lagana i sočna.

Prednost je i iznimna brzina kojom ju možemo kuhati ili peći. U mikrovalnoj za samo dvije minute, kuhanjem za samo 5 minuta a na rostilju za 8 minuta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:02