KREMASTA I PUNA OKUSA

NAŠ NAJDRAŽI RECEPT ZA KREM JUHU OD GLJIVA: Jedini trik za pripremu koji će vam trebati!

 Marko Miščević / HANZA MEDIA
Za pripremu najkremastije juhe od gljiva ćete trebati izdvojiti samo 30 minuta!
Za pripremu najkremastije juhe od gljiva ćete trebati izdvojiti samo 30 minuta!

Patricia Wells je slavna američka autorica kuharica s višegodišnjih iskustvom koja je proputovala svijet, uključujući i Francusku. U svojoj nedavno objavljenoj kuharici My Master Recipes s čitateljima dijeli trikove kako hranu učiniti ukusnijom i dovesti ju na ''drugu razinu''! Tako je podijelila i trikove za ukusnu gustu juhu od gljiva.

Sve je u gljivama

Ona koristi sušene vrganje koje prvo samelje u prah, a zatim namače u punomasnom vrhnju 24 sata što stvara dubok, zemljani okus. Ako ovim sastojcima dodate temeljac i malo soli, imate recept Patricie Wells za najukusniju kremastu juhu od gljiva. Ukrasite ju nasjeckanim vlascem, maslinovim uljem i oduševiti ćete sve!

Marko Miščević / HANZA MEDIA

Svidio vam se članak? Pročitajte još!

Naša omiljena juha od gljiva

Juha od vrganja

Gusta juha od krumpira i vrganja

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 16:22