Jedan konkretan i neobičan kolač svakako je medena pita od smokava s preljevom od prošeka. Potrebno je dosta namirnica i vremena, ali zaista vrijedi.
Medena pita sa smokvama i preljevom od prošeka
Oni koji vole nešto laganije okuse sigurno će im se svidjeti panna cotta s pečenim grožđem. Priprema također nije komplicirana, a imajte na umu da svakako stavite papir za pečenje ispod grožđa kako ne biste zaprljali cijelu pećnicu.
Kolač s jogurtom i smokvama dobar je izbor za doručak uz jutarnju kavicu. Priprema je i više nego jednostavna, pomiješate suhe i mokre sastojke, zapečete i kolač je tu!
Suhi kolač s maslinovim uljem i grožđem nešto je neobičnijeg okusa zbog dodatka maslinovog ulja. Također, pecite dok sredina kolača bude gotova što može potrajati dobar sat.
Suhi kolač s maslinovim uljem i grožđem