NOVO

Brend Uje predstavilo je novu Selection liniju kvalitetnih zdravih grickalica i namaza

 Maja Danica Pečanić/
Proizvodi se zasada mogu kupiti u Konzumu, a ostvarili su suradnju i s avio kompanijama te benzinskim crpkama

Uje je plasiralo na tržište novi proizvod. Radi se o Selection liniji zdravih grickalica i umaka. Bitno je spomenuti kako proizvodi ne sadrže aditive, a dolaze u nekoliko različitih pakiranja i okusa. Krekeri sa sezamom i suncokretom, krekeri s medom i ružmarinom i oni sa crnim maslinama čine okosnicu ponude, a za intolerantne na gluten tu su i krekeri bez glutena. Svi ovi okusi mogu se pronaći i u manjim vrećicama koja se pak nalaze u kombo pakiranjima u kombinaciji s nekim od namaza. Kombo pakiranja zamišljena su kao zdravi snack koji će dobro prijati na druženjima i uz čašu dobrog vina.

image
Maja Danica/


Cijeli asortiman planiraju širiti, a trenutno su u ponudi namaz od humusa, zatim zelenih i crnih maslina, šalša, ljuta šalša, namaz od batata i zelene masline. Neki od ovih namaza mogu se kupiti pojedinačno, a šalša, humus i zelena masline dolaze u zajedničkom pakiranju s krekerima ili taralinima (taralli - prhka grickalica porijeklom iz Italije). Uje selection linija nastavak je razvoja Uja u segmentu zdravih grickalica koji je započet suradnjom s avio kompanijama. Osim Croatia Airlinesa Uje opskrbljuje još nekoliko manjih charter tvrtki, a tijekom ove godine očekuju početak suradnje s nekoliko renomiranih zračnih prijevoznika. Nova linija proizvoda Uje selection može pronaći u boljim prodavaonicama Konzuma, posebno u zagrebačkom Konzumu u Radničkoj ulici. Uje selection uskoro će se moći nabaviti i na Ininim i Petrolovim benzinskim postajama, u drugim trgovačkim lancima, te na Uje webshopu i trgovinama. Suradnja s benzinskim crpkama i avio kompanijama posebno je važna zbog ponude kvalitetnog hrvatskog gastronomskog proizvoda turistima.

image
Maja Danica Pečanić/
image
Maja Danica Pečanić/
image
Maja Danica Pečanić/


Brend Uje nije novost na sceni. Prije nešto manje od 10 godina otvorili su prvi olive oil bar u srcu Dioklecijanove palače. Još 2013. godine nudili su pikulece poput skute s medom i maslinovim uljem, paradižota, mola sa slanutkom, sipe na mletački, gregade od svježe ribe, telećih jetrica s džemom od kapule, janjećih jetrica s ružmarinom. Njihova vinska ponuda temeljila se na promišljenoj i ne odveć ekstenzivnoj karti koja je brojala petnaestak hrvatskih vina najvažnijih predstavnika u to doba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:57