POGLEDAJTE TRAILER

Chef u novoj ulozi: "Ovo je najgori tv show koji je Gordon Ramsay ikada snimio"

 Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
"Skoro bi ga počeli žaliti da on sam sebe ne doživljava toliko prokleto ozbiljno."

Nakon što je njegova tv emisija gastronomske tematike "Gordon Ramsay: Uncharted" prošla više nego dobro kod publike, a u sklopu iste je, podsjećamo, posjetio i Hrvatsku, novi show Gordona Ramsayja ipak je naišao na kritike medija i gledatelja. Naime, "Gordon Ramsay's Future Food Stars" je emisija u kojoj se natjecatelji natječu u prolasku izazova koje je pred njih postavio sam chef, a onaj tko ih uspješno obavi, osvaja veliko ulaganje chefa Ramsayja u svoj posao. Problem nastaje kada se zapravo dožive izazovi koje chef postavlja pred natjecatelje, piše Eater.

Naime, kako bi osvojili nagradu, natjecatelji skaču sa stijena u more, chef ih dramatično ispituje u sobi za ispitivanje na kraju same emisije, komentira svaki njihov potez, a najveći je problem, kako pišu na Eateru, što je Ramsay doslovno posvuda. Dodaju i kako je jasno da je Gordon Ramsay zvijezda showa i ono zbog čega će isti postići gledanost, no kako cijeli show djeluje usiljeno, a chef neprestano samo stvara buku i izaziva nelagodu.

"Skoro bi ga počeli žaliti da on sam sebe ne doživljava toliko prokleto ozbiljno. Ovako gledatelji dobiju samo sat vremena razočaravajućeg tv programa", napisali su na Eateru.

S obzirom na to da emisija još uvijek nije dostupna na domaćim tv programima, u nastavku ostavljamo trailer za "Gordon Ramsay's Future Food Stars".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:13