Hiltonov restoran Nebo smješten na posljednjem katu hotela na riječkoj Costabelli, najavio je večeru koja će se održati sutra, 22. studenog, a pripremit će ju zajednički chef Deni Srdoč i chefica Gabrijela Filca. Na tom posebnom izdanju večere dvoje će chefova opet zajedno kuhati, a najavljuju večeru inspiriranu trenucima koji su oblikovali Nebo u posljednjih pet godina. Ističu da su za ovu večeru obavezne rezervacije.
Restoran Nebo je na društvenim mrežama objavio kratak osvrt svojeg kulinarskog putovanja koje traje od 2021. godine.
Pod vodstvom chefa Denija Srdoča, Nebo je dobilo svoje prvo Michelinovo priznanje, i to samo mjesec dana nakon otvorenja. Sada je, ističu, prošlo pet uzastopnih godina da taj restoran ima Michelinovu zvjezdicu.
Tijekom tog je vremena Gabrijela Filca iz pomoćne kuharice izrasla u cheficu kojoj je Srdoč prepustio vođenje kuhinje. Ove je godine dobila i nagradu ‘Michelin Young chef Award‘.
Mlada chefica preuzima kuhinju restorana Nebo, a Deni Srdoč ima nove planove
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....