Medvedgradska utjeha

Do sada je bilo nemoguće naći ovako dobra hrvatska piva po nepobjedivim cijenama

Pivovara Medvedgrad
 Pivovara Medvedgrad
Pivovara Medvedgrad nudi svježe pivo iz kegova točeno u boce od 1 l po cijeni od 15 kuna.

Pivovara Medvedgrad od nekidan ljubiteljima piva nudi apsolutno najveću vrijednost za novac. Na pragu njihovih zagrebačkih pivnica (Ilica, Samoborska, Mali medo i Fakin Craft Bar), koje su sad zatvorene za goste, ipak možete doći do svojeg piva, a u ponudi su i posve svježa piva u litrenoj PET ambalaži. Riječ je o ponajboljim hrvatskim pivskim etiketama, dva svijetla (Fantom, Fakin IPA) i dva tamna piva (Crni Jack, Božićno pivo), koja se prodaju po nevjerojatnoj cijeni od 15 kuna za litru. U Medvedgradu kuhaju i dalje i jednostavno nisu željeli da im pivo propada, pa ga umjesto u krigle u svojim pivnicama sad pune u litrenu PET ambalažu. Sva su piva potpuno svježa, a rok trajanja im je samo sedam dana (na etiketi je rukom ispisan datum isteka). Naravno, pivo zasigurno traje i dulje, ali u Medvedgradu kažu da nisu htjeli kompromitirati kvalitetu činjenicom da ga pune u plastiku.

image
Pivovara Medvedgrad
Pivovara Medvedgrad

To nas podsjeća na vremena do prije desetak godina kad Medvedgrad još nije bio prisutan na policama trgovina, nego ste svježe pivo za van, i to Zlatnog medu, Dva klasa, Crnu kraljicu i Gričku vješticu, u njihovim pivnicama također mogli kupiti u litrenoj ambalaži, u lijepim smeđim staklenim bocama s keramičkim gumiranim čepom. Svaka je boca imala gumicom vezan mali prospekt u kojem je rukom bilo ispisano ime pivara koji je pivo skuhao i datum punjenja. Rok trajanja bio je mjesec dana, a cijena je i tada, ako se dobro sjećamo, bila 15 kuna za litru.

Bilo bi banalno reći da ova Medvedgradova ponuda vrijedi svake kune, jer svi iole upućeniji ljubitelji piva dobro znaju da je pivo ove kvalitete po takvoj cijeni jednostavno nemoguće naći bilo gdje drugdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:03