PRVI DOZNAJEMO

Domagoj Kordić otvara novu Kukuriku pekarnicu u centru Zagreba, otkrio nam je detalje

Nedavno su proslavili prvi rođendan, a sada najavljuju i otvorenje nove poslovnice

Domagoj Kordić, vlasnik i pokretač brenda i zanatske pekare Kukuriku te jedan od naših najboljih pekara, uskoro u zagrebačkoj Mesničkoj ulici na broju 3 otvara novu poslovnicu. Dobra je to vijest za sve one kojima je prva, matična Kukuriku pekarnica, smještena na adresi Savska 156, uvijek nekako van ruke te zbog gustog prometa na ovom potezu ovdje možda izbjegavaju kupovinu kruha, focaccie, slatkih i slanih peciva.

image
Vanesa Pandzic/Cropix/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix/Cropix

"Ljudi nas od samog početka ispituju kada ćemo napokon doći u centar i ovo je bio jedini logičan korak. Volimo Savsku, baš je specifična i prometna ulica, ali kupci se znaju požaliti da nije baš idealno mjesto za stati kako bi skočili po kruh ili cruffin. Iako, moram spomenuti, mnogi baš ciljano ovdje dolaze kupiti kruh i peciva i zbog toga smo im jako zahvalni", rekao nam je Domagoj Kordić u kratkom razgovoru.

image
Vanesa Pandzic/Cropix/Cropix

Plan je, kaže, otvoriti uskoro te dodaje da će u Mesničkoj imati samo prodaju i završavati neke od proizvoda koji će stizati iz Savske. Također, dodao je, postoji mogućnost da će u Savskoj nuditi i neke ekskluzivnije proizvode.

"Za sada nam je plan nuditi sve isto, naš kruh, focaccie, cruffine, kroasane, sendviče i kekse, a kada vidimo kako publika u centru diše, moguće je da ćemo povremeno u ponudu ubaciti i neki ekskluzivniji, limitirani proizvod."

image
Vanesa Pandzic/Cropix/Cropix
image
Vanesa Pandzic/Cropix/Cropix

Dobra je vijest i to da je Kukuriku cjenovno možda i najpristupačnija artisan pekarnica u Zagrebu te da cijene neće mijenjati niti na novoj lokaciji. Za one bliže Savskoj koji su se možda zabrinuli, tamošnja prva poslovnica nastavit će s radom kao i do sada. Cijelu priču o Kukuriku pročitajte ovdje.

DOBRA PREPORUKA

Ako do sada niste isprobali proizvode iz zanatske pekarnice Kukuriku, naš je savjet da za početak krenete s njihovim kroasanima, koje svrstavamo među najbolje u gradu. Dobra opcija je i njihov kruh, posebice kukuruzni, a ne možete pogriješiti niti ako odaberte focacciu. Među slatkim programom, izdvojili bismo cruffine bogato punjene kremama intenzivnih okusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:44