ŠTO ZA VIKEND?

Donosimo tri događanja na kontinentu koja će usrećiti sve povratnike s godišnjih odmora

 Vinart Facebook Page/
Iako vikend ne provodite na moru, to ne znači da ipak ne možete uživati. Evo ideja za dobro raspoloženje

Za one koji su se vratili s godišnjih odmora i s nostalgijom pregledavaju fotografije s ljetovanja, dobra je vijest kako se na kontinentu odvijaju tri zanimljiva događanja. Svoj komadić sreće možete naći i u Zagrebu te Varaždinu, a dozu dobrog raspoloženja zasigurno će podići dobra čaša vina i ukusna hrana. Krenimo redom...

Jarun - Food Truck Festival

Poznati festival vratio se u grad pa uz zagrebačko jezero ponovno možete guštati u slasnim čudima koje priprema Mojmir Žuvela i BarbaQ, a naš favorit je njihov sendvič cubano koji vrijedi probati. Ako ste se namjerili na burger, dobar biste mogli pojesti na kućici Burger & Beer Mrav. Što se tiče slatkog, mi preporučujemo Ninin sladoled koji je na našem kušanju pobijedio i ispao najbolji u gradu. Predlažemo da ovog puta zaobiđete čokoladu i drugi okusima jer su fantastični. Naši favoriti su tiramisu, pistacija, badem s medom i breskva (nemamo uvid u trenutnu ponudu sladoleda na kućici pa ako ih slučajno nema trenutno, možete ih naručiti putem Wolta za kod kuće). I za krj jedna servisna informacija; promet uz jezero će biti obustavljen. Cijeli glazbeni program i novosti vezane uz Festival pratite na njihovim društvenim mrežama.

image
Food Truck Festival/

Folnegovićevo naselje - Rougemarin BBQ park

U parku ispred restorana RougeMarin sve je u znaku roštilja. Bajkoviti ambijent uz lampice, dobru glazbu i slasti s roštilja očekuju vas nešto istočnije.Rebrica, sporo pečena svinjetina, ljuta krilca ili možda kokteli očekuju vas u Folnegovićevom naselju također uz bogat glazbeni program, a sve detalje zapratite na njihovim društvenim mrežama. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata od ponedjeljka do četvrtka. Petkom rade od 17 do ponoći, dok je vikendom otvoren već od 12 pa do ponoći (subotom) i 23 sata (nedjeljom).

image
Rougemarin Park
image
Rougemarin Park

Varaždin - Vinski grad

Dobre stvari ne treba mijenjati pa je tako standardni element varaždinskog Špancirfesta i Vinski grad. Peti put zaredom Vinski grad je otvorio svoja vrata i možete kušati sjajna vina po promotivnim cijenama, otkriti neke nove vlastite favorite pa s novim spoznajama nadopuniti i kućne zalihe u sljedećem vinskom pohodu. Radno vrijeme kroz cijeli period (19.8.-29.8.) je od 17 sati do ponoći, a za ulazak u prostor Vinskog grada nisu potrebne Covid putovnice već će festival funkcionirati s poštivanjem epidemioloških mjera - uz razmake, dezinfekciju ruku i ostale propisane mjere!

image
Vinart Facebook Page/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:13