GDJE NA KOLAČ?

Fantastične kolače iz Zaprešića sada možete isprobati i u centru Zagreba, evo gdje

 Marko Miscevic/Cropix
Ekipa iz Trinityja proširila je svoju ponudu pa tako sada svoje slastice nude i na nekoliko lokacija u Zagrebu i okolici

Već smo u nekoliko navrata pisali o talentiranoj mladoj slastičarki Ruži Šimić i zaprešićkoj slastičarnici Trinity Sweets kao jednom od rijetkih mjesta gdje se nude zbilja kvalitetni i vizualno iznimno lijepi kolači. Prva i za sada jedina Trinity slastičarnica nalazi se, dakle, u Zaprešiću u ulici Baltazara Adama Krčelića, tik do Trinity bara s kojim u toplijim mjesecima dijeli i terasu. S obzirom na lokaciju i činjenicu da nikako nije usput, na našu žalost, Trinity posjećujemo rijetko, no upravo zato ovih su nas dana posebno razveselile vijesti da su slastice Ruže Šimić i njezinog tima odnedavno dostupne i u samom centru Zagreba. Naime, Cvjetni Cafe na zagrebačkom Cvjetnom trgu, smješten kod ulaza u sam centar, odnedavno u ponudi ima i velik izbor slastica iz Trinityja.

image
Marko Miscevic/Cropix/

Vlasnik Ivan Ešegović otkrio nam je kako se za sada nalaze na čak 10-ak adresa u Zagrebu i okolici.

"Što se tiče kafića u centru, za sada se nalazimo samo na ovoj lokaciji, ali i dalje smo otvoreni za rad s restoranima i s mnogima već i sada surađujemo. Osim u centru grada, super nam idu i lokacije u okolici Zagreba pa nam je tako bistro Nota u Dugom selu jedna od lokacija gdje ljudi najviše vole naše slastice. Kafići i restorani koji imaju baš našu vitrinu nude uglavnom sve slastice koje imamo i u slastičarnici u Zaprešiću, osim kada izbacimo baš nešto novo i svježe, onda se to može probati samo kod nas", rekao nam je u kratkom telefonskom razgovoru.

image
Marko Miscevic/Cropix/

U centru grada, ali i nekoliko drugih adresa poput OLD SCHOOL caféa u Gradišćanskoj ulici i nedavno otvorenog Omni experience bara tako sada napokon možete kušati sjajne slastice kao što su cheesecake ili čokoladni kolač s lješnjacima, slasticu s kestenima ili najnoviji uradak Ruže Šimić i njezinog tima – Hokkaido.

Ruža Šimić mlada je nada hrvatskog slastičarstva koja je do sada, sa svoje 24 godine, već prikupila zavidno iskustvo. Radila je, naime, u Time slastičarnici Roberta Hromalića u zagrebačkoj Teslinoj ulici, potom je sudjelovala u pokretanju slastičarnice Jolie Petit Pâtisserie, a prije samog Trinityja, radila je uz bok najvažnijoj hrvatskoj slastičarki Petri Jelenić u rovinjskom Grand Parku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:16