HIT NA TIK TOKU

Indijka napravila štrukle, njezin video pogledalo gotovo 900 tisuća ljudi, evo i komentara

 Neja Markicevic/Cropix/Cropix
Tiktokerica s više od milijun pratitelja objavila je video u kojem priprema štrukle

TikTokerica Seema Pankhania, na popularnoj društvenoj mreži poznatija kao Seema Gets Baked, pokrenula je zanimljiv gastro projekt te planira snimiti pripremu 195 traidicionalnih jela iz isto toliko zemlja. S obzirom na to da Seema često sluša svoje pratitelje kada su u pitanju ideje za jela, 70. dan odlučila je, na upit nekoliko od njezinih 1,2 milijuna pratitelja, napraviti hrvatske štrukle. U videu prikazuje pripremu tijesta i razvlačenje, a dodala je i kako joj je s cijelim procesom pomogla Anja Maršić, Instagram publici poznatija kao Hungry Anja, hrvatska food influencerica koja s pratiteljima dijeli različite autorske recepte, među kojima se povremeno nađe i kakav hrvatski specijalitet.

Anja u Seeminom videu opisuje kako su štrukli jedno od tradicionalnih hrvatskih jela te kako dolaze u dvije varijante, kuhani i posipani s krušnim mrvicama te zapečeni s vrhnjem. Iako dobro znamo i obožavamo prave zagorske štrukle, nekoliko korisnika TikToka recept koji je Indijka izabrala za predstavljanje hrvatske kuhinje prilično je iznenadio.

Ispod videa mogu se naći komentari u kojima ljudi pišu kako žive u Hrvatskoj, ali nikada nisu vidjeli niti čuli za štrukle te kako je autorica videa ipak trebala raditi crni rižoto kao jedno od najpoznatijih hrvatskih jela. Drugi pak navode kako su sigurni da se štrukli ne pripremaju na način prikazan u videu, ali poštuju volju autorice da ih napravi. Također, javilo se i nekoliko korisnika iz Slovenije koji su u komentarima napisali kako su "štruklji" zapravo njihovo jelo.

@seemagetsbaked Reply to @vanaaai Delicious cheesy buttery pockets of goodness @Anja Maršić thank you!!! #croatia #strukli #croatianfood ♬ Take Me to Pluto - idonthateyou
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:19