"Promijenili smo radno vrijeme! Sad možete i utorkom uživati u našoj Zijavici i probati neka naša divna jela ili jednostavno doći na degustacijski meni i dobiti kompletniju sliku onog što radimo!", napisali su ispod posljednje objave na Instagramu iz Konobe Zijavica, dodavši kako je njihovo novo radno vrijeme od lipnja - od četvrtka do utorka, od 12:30 do 22:00 sata. Dakle, zatvoreni su samo srijedom.
Razveselit će to sve one koji jedan od najboljih restorana na Kvarneru, smatraju i svojim omiljenim restoranom. Inače, konoba ZIjavica, u vlasništvu bračnog para Vunić, uzastopno je proglašena najboljim restoranom Kreativne urbane kuhinje po izboru Dobrih restorana. Jednako su za to zaslužni i Tea i Stiven Vunić kojima se pripisuje promocija tradicionalnih okusa, ali u vrlo kreativnoj, modernoj izvedbi, uz primjenu tradicionalnih namirnica od kojih rade prava remek-djela.
I sami smo više puta isticali, što kroz naše recenzije, što na dodjeli nagrada Dobri restorani kako u Zijavici u Mošćeničkoj Dragi promoviraju okuse mora i tradiciju podižu na sasvim novu razinu, prikazujući je kroz inovativan, moderan i tehnički precizan način sve više naginjući fine diningu.
Iskustvo Zijavice nije samo vrijedno posjeta, već je vrijedno i povratka, jer svaki novi dolazak otkriva neke nove okuse, tehnike i spojeve, pa stoga ako još niste - planirajte uskoro odlazak na Kvarner, pogotovo sad kad za to imamo priliku šest dana u tjednu.
Ako, pak, niste tako skoro u mogućnosti ostvariti si tu želju, probajte kuhati po receptima chefa Stivena Vunića. Otkrio nam je svojevremeno recept za rižoto od škampa i vrganja, ali i za rižoto od sipa i crnih truba koji su nas oduševili, a vjerujemo da su dovoljno utješni i slasni da se svide svima koji vole fino jesti.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....