SUĐENJE GODINE

Johnny Depp nakon presude slavio uz curry od 50 tisuća funti i družio se s osobljem restorana

 Varanasi Restaurant Instagram/
Glumac je presudu pratio iz Engleske, a proslavio u indijskom restoranu u Birminghamu

Vjerujemo kako ne postoji osoba koja posljednjih mjeseci nije barem čula za suđenje koje je obilježilo prvu polovicu godine, ono u kojem su glavni akteri bili glumac Johnny Depp i njegova bivša supruga, također glumica Amber Heard. Kada su mučna svjedočenja napokon završila i kada je porota objavila presudu u Deppovu korist, poznati glumac nije je dočekao u sudnici već u je pratio prijenos uživo iz Engleske, gdje je u to vrijeme imao zakazan nastup. Kako bi proslavio pobjedu, svoju je ekipu odveo u restoran u Birminghamu gdje su uživali u večeri i piću. Kako piše portal Fine Dining Lovers, u restoranu Varanasi glumac je potrošio čak 50 tisuća funti, a s obzirom na to da je bio itekako dobro raspoložen, fotografirao se i vodio razgovore s osobljem restorana koje je potom fotografije objavilo na svojim društvenim mrežama.

"Osoba o kojoj se trenutno priča u cijelom svijetu jučer je bila kod nas na večeri. Imali smo najveću čast družiti se s Johnnyjem Deppom i Jeffom Beckom. Koje je to bilo nevjerojatno iskustvo. Samo u Varanasi restoranu", napisali su na svom Instagram profilu.

Depp se u restoranu družio s glazbenikom Beckom i 20-ak drugih prijatelja, a cijeli je lokal unajmio samo za tu priliku. Gosti su uživali u jelima kao što su shish kebab, chicken tikka massala, samose i drugim indijskim specijalitetima, dok su za desert naručili panna cottu i cheesecake od vanilije.

Kako piše Fine Dining Lovers portal, Depp je navodno menadžeru restorana Mohammedu Hussainu rekao kako je u Varanasi pojeo najbolji curry u životu te je kući ponio ostatke večere i ostavio velikodušnu napojnicu.

Detalje suđenja i presude potražite na Jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:52