AND JUST LIKE THAT..

Kako zapravo izgledaju i što poslužuju restorani iz serije o kojoj se ne prestaje pričati

 Quality Bistro Instagram/
Carry, Charlote i Miranda u obilasku njujorških restorana! Evo kako izgledaju i što zapravo nude odabrane adrese...

Nastavak na superpopularni serijal "Seks i grad" očekivao se s nestrpljenjem, a kada je napokon stigao na male ekrane, "And Just Like That..." postao je predmet brojnih rasprava. I dok se na brojnim internetskim portalima govori uglavnom o Faci i Samanthi, mi smo pozornost odlučili obratiti na mjesta na kojima je u novom serijalu poznata trojka uživala u hrani. Zavirili smo tako i na popis koji je nedavno objavljen na Eateru i izdvojili nekoliko zanimljivih mjesta.

Mjesto gdje su se prijateljice ponovno susrele

Odmah na početku prve epizode "And just like that...", Carrie, Miranda i Charlote nalaze se u restoranu Clee. Iako je ime izmišljeno, scene su snimljene u kafiću koji inače nosi naziv Whitney Cafe i dio je Whitney muzeja. Ovdje se može popiti kava, uživati u pecivu i brzom brunchu, ali i naručiti čaša vina ili mimosa. Nude sendviče, salate, juhe i grickalice poput začinjenih oraščića, peciva i keksa.

image
Whitney.org/

Gdje Carrie Bradshaw jede cacio e pepe?

U slučaju da još uvijek niste došli do četvrte epizode, ne brinite, nećemo otkrivati previše detalja. Reći ćemo samo kako je mjesto na kojem Carrie Bradshaw uživa u cacio e pepe, talijanskom klasiku od tek nekoliko sastojaka, zapravo Sant Ambroeus i, kako piše portal Eater, mjesto je na kojem se u stvarnom životu često druže modeli i filmske zvijezde, pa i sama Sarah Jessica Parker. Nađete li se u blizini, osim tanjura tjestenine, ovdje možete pojesti i doručak te primamljive slastice. Ako pak ne planirate putovanje u skorije vrijeme, itekako dobra ideja bit će ovo jednostavno jelo s tjesteninom pripremiti kod kuće. Recept potražite ovdje.

U potrazi za adresama...

Jedan od restorana koji se pojavljuje u seriji je i onaj u kojem Miranda u večeri uživa s doktoricom Wallace (koju glumi Karen Pittman). U pitanju je moderan i više nego zanimljivo uređen restoran, a kako piše Eater, o kojem je mjestu riječ postalo je jasno tek kada se redakciji javila Elisa Zuritsky, producentica "And just like that...". Otkrila je tako kako je u pitanu Boutros, restoran bliskoistočne kuhinje u Brooklyn Heightsu u kojem gosti mogu pojesti specijalitete poput miso baba ganousha, humusa s dodacima, različita mesna i riblja jela. Meni možete pogledati ovdje.

Instagram profil koji želite zapratiti

Kada se Carrie, Charlote i Mirandi pridruži i Seema, ekipa se u jednoj od epizoda okuplja u Quality Bistrou. Kako piše Eater, mjestu koje je bilo veliki hit prije pandemije. Riječ je o malom bistrou koji nudi različita jela s odrescima i zbog čijeg ćete Instagram profila vjerojatno instantno postati gladni. S ozbirom na izgled hrane i sam ambijent, nije ni čudo da je ekipa koja stoji iza serije "And Just Like That..." za snimanje odabrala upravo ovu adresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:28