NEOBIČAN SLUČAJ

Kanye West lagao da je chef u Nomi kako bi dobio stol u poznatom restoranu u San Franciscu

 Xpusjp/backgrid Uk/profimedia/
Neobičnu zgodu odmah su prenjeli tamošnji mediji, a o cijeloj situaciji oglasila se i chefica Techamuanvivit

Prema pisanju San Francisco Chronicle, u tamošnjem restoranu Nari nedavno su zaprimili rezervaciju za stol za, kako im je rečeno, ekipu iz Nome. S obzirom na to da je prostorija za privatne večere u tom trenutku bila slobodna, restoran je odmah prihvatio rezervaciju očekujući da će se na vratima stvarno pojaviti chef Rene Redzepi sa svojim zaposlenicima. No, kada je ekipa na koju je stol bio rezerviran stigla, među nepoznatim licima, osoblje restorana uočilo je jedno poznato. Riječ je bila o popularnom američkom glazbeniku Kanye Westu.

"Naše su zaposlenice bile prilično uzbuđene kada su vidjele da je u restoran stigao Kanye, no neki od naših chefova prilično su se razočarali kada su shvatili da ipak ne dolazi Rene Redzepi“, poručili su iz restorana Nari.

Chefica Pim Techamuanvivit iz Narija u jednom je trenutku, kako piše na svom Twitter profilu, otišla do stola i okupljeno društvo pitala tko od prisutnih radi s njezinim prijateljem Reneom, na što je dobila tek kratak odgovor kako on trenutno nije ovdje. Ipak, dodala je kako je društvo bilo pristojno i zadovoljno hranom te kako je cijela stvar ispala prilično simpatično.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:48